Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

600 liraya kadar babaya telefon tavsiyesi


salih23

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

simdi vestel'in itin dotune sokulacak urun cikartmadigi, kaliteli urun cikarttigi iddiasi mi var?

iddia sahibi vestel calisani mi?

vestel telefon sahibi midir?

vestel calisani olmasa urunu tavsiye eder miydi?

bu tip konularda guduk olani ovenler aklima hep "Nasil bir aktivizm yapabiliriz?" geyigini getiriyor dogrusu.

Telefonda kalite gittikçe artacak diyorum. Z20 modeli piyasaya çıkacak. Bundan önceki birçok model yetersizDİ. Şimdi cayır cayır aletler geliyor. Kullanan insanların geribildirimlerini alırsınız.

Evet vestel çalışanıyım.

Vestel telefonum var ancak android uygulama geliştirmek amaçlı ikincil telefon olarak kullanıyorum.(Birincil telefonum iphone lel)

"Tepkimiz daha çok siyasi" diyorsanız eyvallah. Ben teknik anlamda konuşuyorum ve dün hatırladığınız venüs ile yarın gelecek venüsler arasında bir gelişmişlik farkı var diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gelsin o zaman iyi ise alinir zaten.

hicbir firmanin korunmasi taraftari degilim. devletcilik ilkesi bu degil. ozel sektor kendisini koruyabilen bir yapida olmali.

iyi firmalar ile mucadele edip, software olarak kendisine iyi bir altyapi saglayip parcalari daha temiz bir sekilde degerlendirebiliyorsa kazanacaktir.

su anda vestel telefonlar kotu.

hem imaj olarak kotu, hem kalite olarak.

olmamis bir sey icin bugunden neden savunalim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Z20 o fiyata alinmaz, mallik direk. O islemciye 2200TL verilmez. Ayni fiyata Snapdragon 835 kullanan telefonlari var OnePlus'un, Xiaomi'nin, Nokia'nin. Biraz daha cikarsan (200TL-300TL filan) Sony'nin var Snapdragon 835 kullanan telefonlari.

https://www.youtube.com/watch?v=dx1B3dJaVUU

Kerizseniz o kadar parayi bayilip Z20 alin derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Satari said:

Wishmaster said:



Vestel fanboi yaa, hani ne yaptın yolla bir telefon da test edelim.

asddsf

Abi kurumda ne fanboilar var anlatamam. ben bizim ofisteki en aykırı tipim. Umrumda değil yani firmanın geleceği vs. Hem biraz rage boi tanklayayım dedim hem de vestelde yalnızca montaj yapılıyo yea kafasına harbiden ayar oluyorum.

Ürünler umrumda değil. Burada daha verimli üretim olsun diye endüstriyel işler de yapıyoruz. Endüstri 4.0'a geçiş projeleri falan var elimizde. Monitoring, traceability falan çalışmaları yapıyorum. Kim sallar venüsü adssad


edit: bu arada 250-300 tl civarında revizyonlu telefon aldığım birkaç insan oldu. hepsi de annesine babasına aldılar ve bu insanlar venüs telefonlarla işlerini görüyorlar. OP harbiden venüs düşünebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Random gün ve saat değil. Cuma 11-11.30 gibi gelirler.

İşlerin kötü gittiği bir haftada ofiste kod yazıyordum. Grup müdürümüz geldi, ofisin ışığını kapattı ve "Hepiniz birkaç saat kaybolun." dedi. Nasıl yani dedik? Kamelyalara çıkabilir miyiz diye sorduk, boş takılıyor gibi gözükürsünüz olmaz dedi. Dedim Mustafa bey napalım tuvalette mi saklanalım?

Sebebi şu: Zorlu, ofisin ışığının yandığını görür ve içeri gelip neler yapıldığını denetleyebilir. Düzensiz bir şeyler gördüğünde bu müdürlük kime ait diye sorabilir ve kendisini kovabilir. Bunun korkusu.

Abi fabrikanın bir ucunda yürüyordu adam. Uzaktan aradan köşeden bakıyorduk. O ilerledikçe biz de diagonal şekilde köşe kapmaca oynar gibi dolanıyorduk fabrikanın diğer köşesinde. YA BİZ NAPIYORUZ ABİ ŞU AN diye hayatı sorguladığım bir gündü.



Bundan 7-8 yıl önce ise işten çıkarmaların epey olduğu bir dönemmiş. Cuma günü akşam saat 5'te işten çıkarılacak beyaz yakaların bilgisayarlarının ekranları verileri sabote etmesinler diye bir anda karartılırmış. Milletin borcu harcı olduğu için cuma günleri saat 5e doğru herkes sinir stres olur ve bekleyişe geçermiş. True story.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...