Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağış yapılabilecek yer hk.


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar selam. Bağışlamak istediğim ufak bir miktar var. Anaakım dernek ve vakıflara değil de hayırlı güzel bir iş yapan daha ilginç alternatif bir inisiyatif düşünüyorum.

Kültür, sanat, bilim ve yeni nesil eğitimin (kodlama, girişimcilik vb.) sevdirilmesi, geliştirilmesi temalı olabilir. Yahut başkaca önereceğiniz projeler.

Şimdiden çok teşekkürler,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Atlas Yardım Derneği var annemin düzenli yardım ettiği. Tipik bi avuç chpli teyze "yeter la hep söylen söylen nereye kadar bişiler yapalım" demiş, ataşehir taraflarında ki tüm fakir ailelerin çocuklarını alıp okutuyor 1. 2. sınıfa kadar falan, hem ailelere erzak yardımı yapıyor hem kıyafetler vs vs, baya küçük çaplılar toplam 50-60 aileye destekleri var hem çocukları daha 2-3 yaşından alıp 7-8 yaşına kadar eğitmek hemde ailelere destek açısından ama milyon dolar bağışta bulunmayacaksan zaten bu seviyede bi dernek olabilir gibi. Ben gittim gördüm harbiden iyi iş çıkartıyorlar, evde boş boş oturan teyzeler olmaktansa buna kalkışmışlar iyi olmuş. Baya bi ünlü falanda destek çıkıyordu Murat Bozun babası falanda gıdaya yardım ediyodu en son hatırladığım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

bagisin hipsterligi degil de cydd/tegv yeterince bagis aliyorlar ve 100 lira bagisladiysan 15-20 lirasi idari islerine gidiyor. daha efektif bagis yapilabilecek ufak yerler olabilir mithat'in dedigi gibi, belki iyi bir seyler yapip somut olarak gormek mutlu edecek adami.



Bende atıp tutmiim napıyolar detaylarıyla ilgili bilgim yok böyle broşür gibi var ama gittiğimde gördüm bazı iş yerleriyle falan anlaşmaları var ucuza kıyafetler yemekler vs anlaşmılar artık maliyetine mi değil mi bilmiyorum ama bedava sayılır 2 liraya kazanla pilav falan gibi.

Çocuklara kıyafet almıştık biz 2 koli bi de 20-25 tane oyuncak almıştık, hatta kız sayısı erkek sayısı diye top ve barbie almıştık erkeklerden biri tutturdu bende barbie istiyorum diye :D 2 km yürüyüp oralarda barbie satan bi yer bulup çocuğa barbie almıştım :D

Bu şekilde harbiden gidip yardımı yapıp yardımının ne şekilde kullanıldığını görmekte ayrı zevk veriyor. Orada olan insanlara al para demek yerine şu kadar param var napabilirim dersen o şekilde alıpta gidebilirsin de böylece kendi yardımını kendin verirsin çocuklara ve ailelerine daha bi haz veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anaakım mainstream derdin ne anlamadım gerçi senin paran nereye bagislayacagina karismak dogru olmazda en azından faydalı olsun.
http://hayatasaril.org
mainstream falan değil gündüz saatlerinde normal kafe yemeklerini ünlü şefler yapıyor aksamlarıda evsizlere yemek dagitiyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...