Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miniature Wargaming (Warhammer, 40K, Bolt Action vb)


Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

selam,

ben bu bölümü görmemiştim ya. ccg'lerin çoğalmasıyla gaza gelindi de mi açıldı, yoksa önceden de var mıydı acaba. neyse varmış madem, hem yeni (ve ismin doğru yazdığı :P) bir warhammer ve 40k topiğimiz olsun, hem de boyadığım mini'leri atacak bi yerim olsun dedim ehe. oyunun oyun kısmından çok hobi kısmına (boyaması vs) ve lore'una ilgi duyuyorum ama oynayan varsa "40k'nın yeni edition'ı geliyormuş da kurallar bok gibiymiş de" diye buyursun tabi. belki gaza gelip mutfakta lavobonun altındaki dolaplarda süründürdüğü mini'leri ortaya çıkarıp boyayan olur (olmazsa da ben bitirdikçe spam yaparım :P) iki de meme (miim) atarız oh mis.

dertsiz başıma dert alıp total warhammer > oyunu beceremeyip youtube'dan tuto > önerilerden how to paint bla bla vidyosu > ehe iyiymiş aslında deyip 2-3 ay süren bir hype ve araştırma sonrası aldığım ilk setin 2 figürünü bitirdim. ortadaki şekilli olanın (liberator prime) detayı teferruatı biraz fazla gibi durduğundan şimdilik elleşmiyorum, tespihli (<3) paladin'lerimden devam edicim. bu beşli, prime'ım, bi de getting started kitabından çıkan ek bi liberator'ım bi senede anca biter muhtemelen.


https://i.imgur.com/cmFaYg2.jpg
https://i.imgur.com/M4bM6UN.jpg
https://i.imgur.com/urVRi7y.jpg
https://i.imgur.com/NPjsKJH.jpg
https://i.imgur.com/NHsoR6C.jpg
https://i.imgur.com/8vnz5yX.jpg
https://i.imgur.com/4r5ZkPe.jpg
https://i.imgur.com/yf97SOD.jpg
https://i.imgur.com/YqSgAeG.jpg



detaylardan görülebildiği üzere çok da süper olmadılar. fırçam dandikti biraz. daha doğrusu dandikten ziyade bu işe uygun değildi pek. bi de base'i süslerken kum yerine kullandığım malzeme base'in kenarına yapıştı falan alakasız bi şekilde, onu zımparalamaya da üşendim. biraz pişmanım ama muhtemelen öyle kalacaklar sonsuza kadar. sonrakiler daha düzgün olur diye umuyorum.

ha bir de son olarak, age of sigmar ne abi lore'a ne yaptınız allahsızlar demeden geçmeyelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sdfs aynen abi. izlediğim tuto'lar şunlar bunlar da hep oldschool fantasy battles figürleriydi, empire, bretonnia vs. böyle "kişiliksiz isimsiz celestial'lar birbirini dövüyo, because reasons" kafasını sevmiyorum aslında ama yapacak bişey yok. fantasy battles'ta ne güzel "bilmemne division'ının halberd'çıları, üniformaları beyazmış ama çok heroic bi savunmadan sonra üzerleri full kan okunca kırmızıya dönmüşler" diye sel olup akmış lore zamanında. tek tesellim oyunu oynamayacak olduğumdan tipini beğendiğim her mini'yi alıp kafama göre takılabilecek olmam.

reaper's bones'la saga miniatures'a bakıyorum bu ara. bi de dicebag lady diye bi site var, orda da münferit güzel tipler var dark ages-medieval kafası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...