Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freeman: Guerrilla Warfare (M&B + ARMA)


bliksem

Öne çıkan mesajlar

https://www.youtube.com/watch?v=eu3lxJDkLZs

https://www.youtube.com/watch?v=9DIav_llcxU

said:

“Freeman: Guerrilla Warfare is an innovative combination of tactical strategy game, fps, and world conquest game. There are certainly a lot of cool ideas to be generated and added in the future and our community is the best source for that. So Early Access provides us a great opportunity to work closely with our fans, gather feedback and watch the game grow together.”


http://store.steampowered.com/app/773951/Freeman_Guerrilla_Warfare/

Steamde 20TL, videoyu gördükten ve ilaçlı versiyonunu oynadıktan sonra amaan hamburger parası dedim aldım, hayvan gibi zevkli geldi oyun. 3 Şubat'tan bugüne kadar 5 patch falan çıktı, adamlar neredeyse her gün oyunu patchliyor yani. Dev ekibi de epey ilgili ve sorularınıza çoğu zaman birebir cevap alıyorsunuz. Bannerlord çıkana kadar ilginç bir şeyler denemek isteyen olursa tavsiye ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...


Oyun buraya konusunu açtığım zamandan beri epey yol kat etti. Campaign map'te artık araçlar var, ileride savaşlara da ekleneceği söyleniyor.



Neredeyse her hafta update geliyor oyuna, şu ana kadar gördüğüm en seri dev ekiplerinden biri. Tekrar tavsiye ediyorum herkese.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...