Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Venom (2018)


Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Aradım ama bulamadım, genel MCU başlığında konuşulsa da kendi topiği açılmamış galiba. Geçen sene Tom Hardy'le duyurduklarında iyi hypelanmıştık.

Bugün trailerı yayınlamışlar, ama kim yaptıysa helal olsun, 1,5 dk trailer'da tek bir kare bile Venom gözükmüyor. Müthiş trollük (tu)

https://www.youtube.com/watch?v=dzxFdtWmjto

Tom çok güzel seçim. Dedikodular Spider Man'in de filmde olacağı yönünde, hikayeye bakarsak zaten olması gerekir, ama ortada resmi bir şey yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaydan gelme var gibi deneyden çok gibi trailera bakarsak, orası doğru. Ama Spidey olacak mı arada görecez, aslına sadakat için olması lazım. Dedikodu da var diyor, ama o yönde açıklama yok.

Zaten asıl hikayeyi yaparlarsa filmi üçleme falan yapmaları, ilk filmin de yarısında ya da Spider-Man'larda falan bi ön hikayeyi vermeleri gerekir Venom'a gelene kadar Eddie ile Peter'ın bilenmeleri, Eddie'nin psikolojik buhranı falan. Kas yığını kısmı için Tom Hardy güzel seçim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi spiderman villain bence venom ama ona rağmen hiç heyecanlandıramadı teaser bile olsa. logoyu gösterip geçseler bile daha heyecanlı olurmuş. origin hikayesini berbat etmemişlerdir umarım.

hmm agent venomsa bizim venom değil bu, meh. tvde gelince bakarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

piyasadaki en kaliteli kadın oyunculardan biri oynuyor
filmin fragmanı da bildiğin "ben yetişkinlere ve bu hayatla derdi olanlara hitap ediyorum" diyor. sonunda soytarı spiderman filmi yerine daha adam akıllı batman filmlerine yakın bir film izleyeceğiz. dc'nin çizgisinin daha doğru olduğunu anladılar sonunda sinemaya aktarımda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...