Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salıncaklı Jack Daniels Şişesi Arıyorum.


Sorieno

Öne çıkan mesajlar

duty freeden en az 3 kişi seyahat ederken mi almak gerekir peki bunu? yüksek alkollülerde sınır kişi başı 1 lt değil mi?

konu sahibine; GOP uğur mumcu makrocenterda salıncaklı chivas gördüğüme eminim, bi bakayım gittiğimde bu da olabilir belki
Edit; ankara bu arada ve evet cidden varmış. 612.5 tl. Telefondan resim koymaya kasamadım şimdi, macrocenterlarda bulabilirsin yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaa 2 ay önce yazsa idin tam 3 tane vardı, boş boş öyle benim şişe koşesinde duruyordu, attım hepsini.

Bu arada, kişi başı 1 litre filan olayı tam random, ukrayna, rusya ya filan gidip geliyorum, dutty freeden hep 3 şişe alırım, daha soran olmadı ne yapacan bu kadar içkiyi diye.

Bizim arkadaş almış, ilk seferinde el koymuşlar.

Ayrıca o salıncak o kadar zor bir şey değil ya, işi bilen, açık fikirli bir ustaya yaptırtsana sanayide.

Demir kesme biçme işleri ile uğraşan Paramecium u biliyorum paticikte, adam open minded adam. Ne istediğini anlatırsın , adam sana çizimini, demir kesimini yapar , birleştirmesi sana kalır.

Bu arada Paramecium u da rahatsız ettik arada, affetsin :D

Not: Dur olayları okumadan atlamışım, benimkiler salıncaklı değildi, sadece destekli, şişe öyle telefon teşhir gibin yatıyordu, Sallanmıyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Moskovadan Sheremetyevo dan alıyorum, bagajı teslim edip pasaport kontrolu geçince, her yer dutty free. Ordan nerden buldu isem alıyorum, elime saydam poşetle tutuşturuyorlar. Sallana sallana uçağa gidiyorum. Antalya ya inince soran bile yok, bu ne diye. Bizde tip accık sarışın, beyaz tenli olduğundan Rus mu zannederler nedir anlamadım. Da adamlara türkiye pasaportu veriyorum. Gene soran yok.

Not: Belirteyim 1 senedir gitmedim, Mayıs ta Ukrayna ya gidecem, ordan alırım bir şeyler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...