Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık DJI Mavic Pro Drone + ıvır zıvırları


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, malum yeni iş değiştirdim hobilere ayıracak hiç vaktim kalmadı, o yüzden sıfır gibi olan tertemiz drone'umu okutmak istiyorum. Apple Store Zorlu'dan alınma ve garantili. Toplamda 5-6 saat bile uçuş süresi yoktur diye düşünüyorum, o derece yepyeni. Orjinal pili 20-30 küsür dolumda. Orjinal kutu içeriği dışında yanındaki aksesuarlar:

- Ekstra pil: 450 mi 500 liraya mı ne almıştım, sadece 2-3 kere dolduruldu.
- Saklama kutuları: kumanda, drone ve pilleri için ayrı ayrı sert plastik kutular.
- Yedek pervane: orjinal takım yedek pervaneleri

Fiyat olarak 4600 civarı düşünüyorum, pazarlık konuşuruz tabii ki. SHGM kayıtlıdır, alana devredilecektir, web üzerinden yapılan baya basit bir prosedür. Apple garantili olması en büyük avantajı, apple'ın garanti politikası malum gayet garanti, o yüzden bilimum dükkanlardan alınan ürünlerle karıştırmayalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla drone'a fiyata falan lafım yok anlamam o işlerdende apple garanti olayı tr'de hiç öyle dediğin şekilde değil. ekşisözlükte sürekli apple rezaleti konuları açılıyor son 3 4 aydır. kayıtsız iphone vermeler, tamir etmeden iphone'u geri yollamalar, müşterilerle ilgilenmemeler falan. baya baya kötü durumda gözüküyor apple TR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ediyor valla. Teklifleri düşüneceğim :)

Bu arada inanılmaz zevkli bi hobi. Zerre uğraşacak vaktim kalmadığından satıyorum yoksa her uçuşta baya keyif alıyordum. Ürün olarak da spark gibi oyuncaklarla karşılaştırılamayacak kadar gelişmiş bir alet ve çok da ufak, yani 400-500 metre yukarıdan 4-5 kilometre range'e gidebilen bir cihazdan bahsediyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oha baya iyiymiş.

Mesela ne gibi aktiviteler yapmayı planlıyordun?

Bi kız tanıyorum eski best model finalistlerinden. Şimdi fotoğraf bloggerlığı yapıyor. Sevgilisiyle sürekli yurtdışına gidiyorlar. İrlanda, Finlandiya falan. Geçenlerde Finlandiya'da bi dağ evinde kalıyorlardı. Yüzeyi buz tutmuş göl üstünde fotoğraf çekeceklerdi. Bi drone almışlar modelini bilmiyorum. Oradan çektilerini falan da paylaştı. Hoştu görüntü.

Kayak/Snowboard yapanlar da drone'u bi şekilde kendilerini takip moduna alıyorlar. Kayak videoları falan çeken de gördüm.

Şarj süresi 25 dakika falan diyor buna sanırım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Şu anki fiyatını şuradan öğrenebilirsiniz:

https://www.hepsiburada.com/dji-mavic-pro-drone-pm-HB000002MISK

Ben bu fiyatın altına bir de ekstra orijinal pil, pervane takımı ve taşıma çantaları veriyorum. Dolayısıyla 4500 altına vermem mümkün değil zaten yeterince zarar ettim gibi.

Öğretme konusu basit, kullanması çok rahat zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Faturası vs duruyor, pillerin faturası dahi duruyor. Yurtdışına kargolarım ancak daha önce hiç yurtdışına kargo yapmadım, masrafları size ait olacak şekilde planlayabiliriz.

Bu arada ekstra pil dediğim şeye sanırım geçen yıl ağustosta 500 küsür lira vermiştim, yani öyle basit bir şey değil :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...