Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The CRPG Book Project - Toplanıp bastırma


GERGE

Öne çıkan mesajlar

İnternette bedava olan bi kitabın türkiye korsan baskısını shipping ödeyerek kim neden satın alsın arkadaşlar niye feamerlanıyorsunuz?

Bence felipenin kendi basım projesinin durumunu bi süre daha bekleyip ona göre bastırın, en yüksek kopya adedi orda olacağından en düşük maliyet de orda çıkacaktır. Ha baktınız shipping mhipping yine de 150TL'nin üstüne geliyorsa o zaman bastırırsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz niye ciltli vs olsun diye 150-160 tl para veriyorsak insanlarda o yüzden almak istiyebilir

insan gerçekten hayret ediyor, komik olduğunu düşünüyor birde...

bazıları için bir kere daha açıklama yapalım:

şimdi, güzel, kaliteli, ciltli bir baskı yapacağız misal 100 kişi toplandık ve bunun baskı maliyeti 150-180tl oldu, basan firma dedi ki, bundan 200 kopyaya çıkarsanız fiyat 100tl olacak

bende diyorum ki, fazla kopyaya çıkalım, çıkarsak bir şekilde bunu eritebilirmiyiz

bunun cevabı "İnternette bedava olan bi kitabın türkiye korsan baskısını" gibi andon bir cümle değil

etik sorun içinde, adama mail atılır böyle bir iş yapacağız ne diyorsun? derse ok sorun yok, para isterse zaten verirsin adamın parasını nedir yani :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatindan dolayi orijinalini almak zor olacak benim icin muhtemelen ama en azindan birileri alip video inceleme falan koyar. ne gececek elimize biliriz.
su anda bu is cok havada kalmis gorunuyor. kendim de acikcasi gerceklesmesi icin 1 kopya satin almak disinda bi fayda saglamiyorum tabi. axedice hakli yani, orijinali release olduktan sonra bakariz duruma.

zaten adam siteden kaldirmis softcopy'yi. cok uzun sure bekleyecegimizi sanmam, 1-2 haftaya cikar ayrintilar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kolay bi sey degil. kucuk bi kitap da degil, 528 sayfa. he deyince olmuyo. baski isi ile ugrasan birileri olsa forumda belki ancak istedigin kalitede bisi ortaya cikarabilirsin.

ha bir de gercekten felipe kendisi nasil bi sey cikaracak ortaya onu da gormek lazim. fiyati uygun gelmedi diyelim tr icin, en azindan begenirsek onu ornek gosteririz yaptiracagimiz yere.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...