Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektrikli motor/bisiklet


mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Ev okul iş arası kullanıcam trafiğe filan çıkmadan. 2km ev okul arası 2km ev iş arası. Sadece biraz yokuş var ev iş arasında onun dışında düz yollar hep. Max 1500-2000 lira civarına var mıdır tavsiye edebileceğiniz bişeyler? Günde max 6 km yol gidicek alet şarj olayı sıkıntı değil. 2. El de alabilirim temiz bulursam yada dükkan dükkan dolaşıyım mı? Nerelerde bulurum en iyi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...

bu konuyu bi hortlatayım. Bi elektrikli katlanabilir bisiklet almak istiyorum ama çeşitler hem fazla, hem verimsiz, bi çaresiz kaldım.

5k-10k arası bi bütçe belirlesek, yegane isteğim de yokuşları zorlanmadan çıkabileyim, yokuş çıktıktan sonra ter içinde kalmayayım. normal yolda da güzel, makul bi hızda gidebileyim, normal bisikleti aratmasın yani.

Beşiktaşta oturuyorum, işyerim ayazağada. böyle beşiktaştan zincirlikuyuya pisikletle, ordan da metroyla ayazağa'ya geçip işyerine kadar yine pisikletle gitmek gibi fantazilerim var. ama yokuşlar sıkıntı işte. Elektrikli bisiklet sorunumu çözer mi ona da emin değilim aslında. bi akıl verin yiğenler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...