Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliye doğum günü hediyesi/planı


beatifulmind

Öne çıkan mesajlar

Merhaba dostlar. 3 aylık bir ilişkim var, yeni yeni birbirimizi tanıyoruz ve sevgilimin doğum günü yaklaşıyor. Hediye ve mümkünse o gün için bir plana ihtiyacım var.

Sevgilimi yeni yeni tanıyorum. Emek verilmiş hediyelerden ve kısmen lüks şeylerden hoşlanıyor takı gibi. Daha önceki doğum günlerinde arkadaşları arabayla alıp yemeğe vb. götürmüş lakin arabam yok maddi durumum da buna el vermiyor. Aile yanında kalıyorum o yüzden ev müsait değil.

Kabaca detaylar yukarıdaki gibi. Bu durumda doğum günü hediyesi olarak ne alabilirim ve o günü nasıl değerlendirebilirim? Ek olarak ortak plan değil ama sürpriz bekliyor diye düşünüyorum.

Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birlikte mutlu olmak, adetten kutlamak yerine böyle saçma sapan şeylere bu kadar önem verip, sana bunu hissettirip, evham yapıp buralarda soracağın kadar stres yaptıran kızdan hayır gelmez çünkü. Her "beklentisini karşılamayı başardığın" özel günden bir sonrakinde %10 daha fazla stres çekeceksin, bir yerden sonra da ne yapsan yetmeyecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 aylık ilişkide ne yaşanmışlık var da emek gereken hediye yapacan ve verecen.

al hem hediye, hem de aktiviteyi ucuza getirmen için tavsiye. Bütçen sınırlı diye varsaydım.

psm'de güzel oyun filan var ise yapıştır iyi yerden o güne veya yakınına bir bilet. aktivitesine göre 400 civarına hediye+günü kapatırsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mavardi said:

Biraz daha açıklayıcı olabilirsen yardım alma olasılığın artacaktır. Örneğin yaşınız kaç, neler hoşuna gidiyor, hangi şehirdesiniz bunlardan bahsedersen hediye ve plan için faydalı olacaktır.

Benimki 26 o 22, şehir İstanbul dostum. Kitap okumayı sever, bakım ürünleri vb alışveriş yapmayı sever, müze vb yerleri gezmeyi sever.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ufak tefek fetiş nesnesi alabileceğin hobisi yok galiba -klasik- varsa onların üzerinden yürü, diyeceğim ama "Emek verilmiş hediyelerden ve kısmen lüks şeylerden hoşlanıyor takı gibi" diye intel vermişsin. bu intibayı sende oluşturduğuna göre öyle hobi, kitap, müze falan gibi yollardan ilerlemek nasıl sonuçlanır bilemiyorum, sen daha iyi tanıyorsun nihayetinde ve üstelik çok az istihbarat veriyorsun...

ha şöyle olabilir belki, müze diyorsun, sevdiği bir tarz/dönem olması lazım gelir diye fikir yürütürsek, o dönem ve tarz içinden bir objenin falan replikası veya ne biliyim öyle bir şey olabilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilişkide karşı tarafı sevindirmek tabisi de önemli bişi , yalnız asla ilişkiyi yürütmeye, sürdürmeye en ufak bi artısı yoktur.

çiçek aldığımı hatırlamıyorum ben ama manavdan kelek alıp hediye etmişliğim olmuştu. Hayatımda verdiğim hediyelerin hiçbiri, sadece karşı taraf beğenecek diye alınmamıştır. Ben sevdiğim için o hediyeyi almışımdır. Benim için mükemmel olması önemli o hediyenin, karşı taraf için değil.
Sadece önemli olan, etkileşimin fazla olması gerekliliği hediyede; kitap bile alsan kendine de al aynı kitaptan beraber okumayı teklif et. Ne bileyim takı alıyorsan bile, günlük takacağı bişi al, belki hiç çıkarmayacağı. beraber piercing taktırmayı teklif et mesela, sırf anı olsun diye.

bence de ayrılacaksınız bu arada.. yürümez bence de çok, ama değer verdiğin birine hediye almak kadar güzel bişi yok, eğer sevdiğin bir hediye alıyorsan.

edik:imla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben sevgilimle onun dogumgununde kavga edip o evden cikarken engel olmayip evde kalmistim, yaklasik 1 yil boyunca falan intikam aldi asagi yukari sonra da ayrildik, harbi oyle bir izdirap cekmedim hayatim boyu. dogumgununde cok hayal kirikligina ugratmamak lazim kadinlari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...