Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher (2019) - Netflix


sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

  • 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Birakmadim devam ettim, irksal yaklasimlari goz ardi edeyim dedim. Pacing acayip sikintili. Bolca zaman atlamasi var. Zaman atladigini da yeni sahnede "naber ya kac senedir yoksun" falan diyorlar ordan anliyoruz.

 

Yenifir'i cok hizli piyasaya surmusler. Geralt, ciri, dandelion falan guzel bi tempoda acilirken o goze batmis. 

 

Kitaplari okuyamadim sirf oyunlardan biliyorum karakterleri. Gormek duymak guzel. Vergen'deki cuceler vardi, ilk oyunun sinematigi vardi, sabrina filan vardi.

 

Yine de yardimci oldu yani dizi. Oyunlar da cok temelden almiyor evreni. Ozellikle ikinci oyunu bitirmek guzel oldu. Dizi ve oyunlar farkliymis tabi ama yine de taslar oturuyor ikisini kafada ozutunce.

 

Zamanim oldugunda seriyi okurum zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

adama illallah ettirmişlerdir. e zaten başka iş güç de var, bide sizin vizyonsuzluğunuza mı alet olucam diyip çıkmıştır. şöyle şeyler yaşanmış.

Spoiler

Roach'un ölüm sahnesi hakkında, Reddit'ten bir yorum:

...

The showrunners/writers intended for him to make a joke about it, but Cavill refused to act the scene and said Geralt would never do it.

After some arguing they eventually told him to rewrite the scene then, which lead to his speech in that scene. He wrote it and to me personally, that’s the most “Geralt” scene in the entire series.

After that I felt like it was just a matter of time until he left.

bir diğer yorumda da eski bir interview'ı alıntılamışlar:

"Speaking to The Hollywood Reporter for a recent feature, Cavill suggested that he would be up for reprising his role as Geralt of Rivia for seven seasons if the show keeps going, though he did have one stipulation. "Absolutely," Cavill said in regards to supporting Hissrich's vision. "As long as we can keep telling great stories which honor [author Andrzej] Sapkowski's work."

Elan_Morin tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işsiz kalacak ya da parasız adam değil sonuçta bence taytlı için satmamıştır rolü. bildiğim kadarıyla netflix yazarları hariç kimse de ayılıp bayılmadı diziye. o beklenen patlamayı yapamadı. beş senede bi toplu sezon formatı da yanlıştı. adam uzum vadeli belirsizliğe bel bağlamak istememiştir zaten belirli olan kısmı da mehti. hbo alırsa belki bi on seneye reboot falan izleriz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 saat önce, Seru dedi ki:

ben hiç hatırlamıyorum öyle bişey zaten cavill geldiğinde adamın hayran olduğu için zorla ekibe aldırdığını konuşuluyordu, adam nerd zaten.

yoğun bi mads mikellsen talebi vardı, henry cavill açıklandığında reddit hatta bura falan bile karışmıştı baya ben öyle hatırlıyorum. arşivi kazsak çıkar yani postlar sdffgv

aynı mevzu hedge ledger için de olmuştu, jack nicholson'dan başka joker olur mu auuw sonra herif efsane oldu lol

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

bundan otesi yazarlarla toplantida masaya romani firlatmak. bundan sonraki asama birinin online oyundan "killed by henry cavill" diye ekran goruntusu paylasmasi. bizden biri pazarlamasina ortalama kadar itibar etmiyorum ama adam itiraz edilmez bir sekilde bizden biri. belki de tam bir noob. ama bizden biri.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...