Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher (2019) - Netflix


sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

ilk iki bölümü izledim, iyiydi. vesemir’in animasyonda anlatılması güzel oldu. yalnız hala yen’i güzelmiş gibi göstermeleri topkek. oyunlardaki durumun tam tersi cidden dizi lol, burada cerılt yüz kat yakışıklı ama kalanlar vasat altı. anri başgan 3090 almıştır, helali hoş olsun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 gibi iyice nefret ettim o diyaloglar falan çok saçma sapandı iyice soğumuştum

Spoiler

ne bilim herifi ölümden kurtarıp tüm konseye düşman oluyor yen, ama bi sonraki sahnede adam bi işe yaramaz mısın sen falan diyor

 

neyse sezon sonuna doğru olaylar falan derken aktı

razzRaziel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sezonun karışık senaryosunu eleştirdiği yer güzeldi ya güldüm ona baya. Genel olarak iyi çekmişler, belli ki bütçe artmış yapım kalitesi de ilk sezonun üstündeydi baya. Özellikle açık mekan çekimleri falan çok iyi olmuş. Hikayeye yaptıkları eklemelere pek bişey demiyorum, atlar ışık hızında falan gidiyor bi kaer morhene bi oraya bi buraya ama karakter değişiklikleri üzdü biraz.

Hani yapımcı açıkça blood of elvesde çok fazla plot reveal ve karakter gelişimi vardı biz de yeni bi monster of the week tasarlayıp hepsini bi hikayede toplamaya getirdik dedi volath meir için, onu yine bi nebze anlarım dünyaya çok uygunsuz bi yaratık değil. Ama özellikle yenneferin yeni hikayesi benim de hiç hoşuma gitmedi, fazla emotional roller coaster olmuş yen ve ciri ilişkisi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...