Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Witcher (2019) - Netflix


sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

5 dakika önce, Sam dedi ki:

yoo bayağı gerizekalıca konuşmuş. kullanmayı öğrenen kadınlar erkekleri yenebilir. "ASLA, %100 YENEMEZ" demek katıksız aptallık. o beyinsize göre oberyn'in de mountain'i asla yenememesi lazım.

ilk uc cumleye katilsam da oberyn mountain'i yenemedi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yendi zaten de coup de grace vurmadı, düello efektif olarak bitmişti o noktada. Hani kadın vs erkek 1:1 olmaz düello sonuçları, erkeklerin lehine olur ortalamada dese kabul edilebilirdi de dediği şey ASLA, %100 defa yenilir diyor ki olay kas gücü, cüsse vsden de ibaret değil silahlı dövüşlerde. İri kıyım da olunsa kılıç eti aynı kesiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam o devirde olmaz gercekci degil demek istemistir diye dusundum. Genel konusup kadinlar kilicla savasamaz demek tabi komik olur. Yoksa dedigi dogru. Kılıçla savasilan donemde kilicla savasan kadin diye birsey var mi tarihte ornegi? Savas dedigin erkegin isi zaten o donemde

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün bitirdik. 6. 7. ve 8. bölümleri ilk kitaptan almamışlar, ama hepsi de son derece başarılı bölümlerdi. Final son derece tatmin ediciydi. Heyecanlı ve aksiyonu boldu.

Çok spoiler'a girmeden sezonun genel değerlendirmesini yapacak olursam;

- Henry Cavill Geralt rolünde çok başarılı bir performans göstermiş. Filme/diziye yansıtılan oyun karakterleri arasında şu ana kadar gördüğüm en başarılı aktörlerden biri diyebilirim. 

- Yennefer'i de her ne kadar tip olarak doğru bir seçim olarak bulmasam da oyunculuk performansı olarak başarılı buldum. İyi oynuyor o da.

- Ciri'yi oynayan kızın da geleceği parlak, hem genç yaşına rağmen iyi oynuyor hem de çok güzel kız. Diksiyonu falan da iyi baya.

- Bunun dışında kalan oyuncuların da çoğunun performansı gayet iyiydi. Triss'in bu kadar az sahnesi olması ilginçti. Mesela Triss ile ilgili şöyle bir şey de garibime gitti,

Spoiler

Oyunlarda hep Triss ateş büyüleri kullanırdı, özellikle üçüncü oyundaki Kaer Morhen savaşında meteor yağdırıyordu bildiğin sdf. Son bölümdeki savaşta Triss'ten bekliyordum ama onu da Yennefer'e vermişler, acayip bir Yennefer hype'ı vardı tüm sezonda. Ciri'nin son lafı bile 'Yennefer kim?' oldu.

- Aksiyon sahnelerini beğendim, ama Geralt'ın daha fazla canavar ile savaştırılmasını beklerdim. Yani sezonun büyük bölümünde steel sword ile gördük. Başlarda ne güzel kikiomara, striga ile olan savaşlarını falan görüyorduk. Bi yerden sonra plot uğruna çok fazla politik/siyasi savaşlara girdi. Yani insanlarla ve canavarlarla olan aksiyon sahnelerini biraz daha dengeleseler iyi olacak. 

Bir de bazen Geralt'ın başrol olduğunu unutmuşlar gibi çekmişler, bütün bir bölüm Ciri'yi, Yennefer'i ya da başka karakterlerin yaşadıklarını izliyorduk. En basitinden sezon finali, ulan böyle bir dizinin sezon finalinde Geralt'a bu kadar az iş düşer mi? 

Aksiyon demişken, bir de şey dikkatimi çekti, koca sezon Geralt'a yalnızca Aard kullandırttılar. Ulan hiç olmazsa bir iki tane daha sign görseydik. Aard'ı da iki üç kere gördük galiba.

Neyse iyi ya akıyor dizi her türlü.

-Deno- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gayet iyiydi sezon, denO'ya katılıyorum yorumlarda birebir aynısı. hiç beklemiyordum iyi bir witcher uyarlaması. 

yennefer beni ilk rahatsız etti ama alışınca gayet iyi gitti. triss çok kötüydü ama bari kızıl saçlı yapsaydınız. fringilla falan girmiyorum da hadi idare eder o da kjsafhds

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...