Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Retro Gaming


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Online Street Fighter, King of Fighters oynamak isterseniz Fightcade var. Nasıl kurulduğunu ne yapıldığını hızlıca anlatayım güzel olur ben sürekli giriyorum ve ranking sistemide var.

https://web.fightcade.com/download/Fightcade-win32-latest.exe burdan indirip kuruyoruz.

Daha sonra C:\Users\username\Documents\Fightcade\emulator\fbneo\ROMs\roms bu klasör ana rom klasörümüz oluyor hemen 2 tane oyun vereyim görmeniz için oyunları sizin bulmanız gerekiyor kolay bulunuyor.

King of Fighters için:
https://zqwqz.org/docs/kof2002.zip
https://zqwqz.org/docs/kf2k2mp2.zip

Street Fighter için:
https://zqwqz.org/docs/sfiii3.zip
https://zqwqz.org/docs/sfiii3nr1.zip

Bilgi: zipden çıkarmaycaksınız, direk zip olarak atacaksınız.

Daha sonra https://www.fightcade.com/register bu adresden bir hesap açın mail auth gelmiyor kfanıza göre şifreyi unutmaycaksanız sallamasyon mail bile girebilriisniz ama sizin insiyatiginizde, yarın şifre hatırlatma seçeneğini kullanmamayı göze almanız laızm.

Kullanıcı adı seçerken [Paticik]Kullanıcıadı seçebilirsinzi böylelikle birbirimizi bulmamız kola oluır yoksa özel oda açamıyorsunuz özel odaları sadece aylık 20$ patreon bağışo yapan kullanıcılar araçbilior. Bu yüzden global odalarda [Paticik] başlığından birbirimiz kolay bulabiliriz.

Bu kadar yukarıda hazır verdiğm oyunlar King of Fighters 2002 ve Street Fighter 3 Turbo bu 2 oyunla ilgil kanallar agirerseniz direk oynayabilirsiniz. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...