Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Denize yakın ev


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Hep Caddebostan tarzı bi deniz kenarına yakın, böyle bisikletimi alıp sahile inebileceğim bi ev hayal ettim. Böyle bi yaşam yaşamak için aylık ne kadar kira ödemem lazım sizce? 1+0 bile olur. Tek kriterim otoparkı olması. Caddebostan olmak zorunda değil, ne bileyim Maltepe sahil olsun derseniz de olur. Maksat sahile inip iki bira içebileyim çok bunaldım şu beton ormanlarından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Caddebostan tam tarif ettiğin gibi, hiç taşınmak istemiyorum :(

Açıkçası burada 1+1 daire bulmak zor. Eski olan evler genelde 3+1 yeniler ise şuan 2+1'den başlayacak şekilde yapılıyor. 2500 TL'den başlayarak daire bulunabilir. Sahil tarafı değilde Bağdat Caddesi ile minibüs yolu arasında kalan tarafta eski binadaki daireler şuan daha uyguna geliyor. O taraftakilerde yürüme mesafesinde, bisiklet olacağı için sorun bile olmaz sanıyorum ki :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Otopark yok. Arabamız da yok. Zaten arabamız olsa mahallede araba parkedecek yer de yok. Sokaklar aşşşşırı dar. Kapımızın önündeki sokağa zaten tek araba zar zor sığıyor.

Ev 2+1. 2 yan sokağımızda deniz var. Köpeklerimizi boğaz kenarında gezdiriyoruz. (Bu durumdan memnun değiller ama naapalım). Şu aylar AŞŞŞŞŞIRI soğuk. Bira içecek yerler 3-4 kilometre güneyde kalıyor. Beşiktaş'a kadar zaten bisikletle gidilebiliyor. Gerçi Ortaköy'den sonrası çok işkence olur.

1300 kira veriyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nere ora ya ?

maltepe'de HAYVAN gibi park var sahilde, ramazan etkinlikleriyle hülocu tayfa sürekli o tarafa çekilsede çok büyük olmasından dolayı illa ıssız kimsenin sana dokunmayacağı bir yer buluyorsun, ayrıca caddebostan sahil leş kalabalık oluyor ya mekana gitmişsin gibi bir de tuvalet sıraası falan abov.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:

Sahil tarafı değilde Bağdat Caddesi ile minibüs yolu arasında kalan tarafta

Ethem Efendi'de 1600 lira kira veriyorum ben 6 senelik kiracıyım. Esnaftan falan duyduğum 1800-2500 tl civarıymış şuanda burdaki evler. Ama kentsel dönüşüm kisvesi altında koca bir şantiye alanına döndü burası. Her sokakta bir inşaat var banliyö treni inşası da devam ediyor bu yüzden her yer hafriyat kamyonu ses gürültü toz allahım nefret ettim resmen. Birazcık daha zengin olsam sahil tarafından ev bakarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır caddebostan'da oturuyorum bisiklet sürmeye 4 defa falan çıktım. yazın sandalyeleri alıp 2-3 defa da alkole çıkıyoruz. bunun için buraya taşınmaya gerek yok sdf.

insan üşeniyor. sen de 1-2 çıkar sonra sıkılırsın sfds.

sahile yıllardır düzenli koşu ve bisiklete inenlere hep saygı duydum. motivasyon önemli.

yazın zaten patates. suriyelilerle denize girersiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Goztepe benzinci ile Caddebostan arasindaki nem farki devasa. Yazin cam pencere acik eserken bile sipir sipir terletiyo insani o nem. Merdivenkoy'de oturdum bi kac sene, Caddebostan'dan daha cok sevdim. Istasyon Caddesi yokusu uzmez bisikletle cikinca dersen Merdivenkoy de bakilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bizim çoğu olmayan şey gibi bisiklet yolu kültürümüz yok. o yüzden soğudum zaten bisiklet sürmekten. bir çıkayım diyorsun bostancı-caddebostan-fenerbahçe gidip geleyim, kanser yani. kışın da insan üşeniyor soğuk diye. yazın da çok sürülmüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1+1 kartal tuzla marina güzel f/p olarak
moda caddebostan arası ideal ama tek olarak kasabilir.
o dediğin olay hep öyle olmuyo 5 sene modada yasadım sahile 4-5 kez indik ev deniz görünce genelde balkonda takılıyosun sahil it kopuk dolu oluyo shhsdj
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de idealtepedeyim de mangalcılardan inilmiyo sahile, arabalar sis farlarını açıyolar geçerken, yanık salçalı tavuk kokusu bir numaralı astım düşmanı, sahil yoluna doblo ve şahinler çift sıra park edip yolu tek şerite düşürüyolar neredeyse, çoluk çocuğun aptal saptal bağıra çağıra oynamaları da cabası. Ülke kalitesizliğini %100 yansıtıyo bizim sahil.
Şu soğuk havalarda falan inebiliyoruz ancak, yazın rezalet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...