Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Youtube/Twitch Kanalları


zipzip

Öne çıkan mesajlar

On 20.12.2017 at 14:00, Tim dedi ki:

Ne agladin arkadas ya. Izliyosan izle, izlemiyosan next de gec. Illa suyu cikana kadar sorgulican `niye boyle` diye. ?

 

On 20.12.2017 at 16:16, Tim dedi ki:

begenmek zorunda da degilsin, bok atmak zorunda da degilsin. seversin, sevmezsin de verdigin tepkiler bi garip. seni zorla yutub'a sokup izlettirmisler, subscribe butonune basmazsan like'lamazsan cukunu keseriz diyerek bicak cekmisler gibi davraniyosun.

 

bunları diyen Tim ya vay anasını...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için tiktak neyse TVch de o şekilde geliyor niyeyse.

yani düzgün yayın yapanları bir kenara koyarsak nasıl tiktak da insanlar like kazanmak için şekilden şekile giriyorsa bir o kadar da Twitch canlı yayında şekilden şekile giriyorlar gibi geliyor.

O yüzden izlediğim yayıncıları da genellikle YouTube üzerinden takip ediyorum çünkü adamlar saçma sapan bir şey koyarsa dislike manya olacağını bildiği için videoları özenle editlemeye zaman ayırıyor. 
 

Bir de TVch wep application bana çok saçma geliyor yani arama veya başka kanalları tavsiye etme gibi özellikler YouTube’un yanında Çok amatör.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Bana teknik bi yol gosteriniz, 30 fps filan yag gibi calisan oyun neden inventory ve map acinca acidan kivraniyor olabilir. Mod kullanmiyorum, cp driver yukledim formattan sonra yine. Directx filan mi kurmak gerekiyor neyle ilgisi olabilir? Formattan sonra pc ye kurulmasi gerekenlerden bi sey mi unuttum nedir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...

Hepinize selamlar, youtube kanalımda türkçe battlefield 2042 içerikleri üretiyorum. Oyun hakkında en son bilgilere ulaşmak ve info dump şeklinde videolara göz atmak isterseniz beklerim.Her türlü bilgilere açıklamalarda ve youtube kanalımın hakkında kısmında bulabilirsiniz. Boşta bir aboneliğiniz varsa da bi abonelik alırım ?

iyi seyirler..

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...