Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Youtube/Twitch Kanalları


zipzip

Öne çıkan mesajlar

  • 5 hafta sonra ...
Dilenci streami yapma gibi bi fikrim var lan. IRL üzerinden günde 3-4 saat paçozları giyip önüme de bi büyük karton üzerine yazı yazıp, yüze de biraz makyaj yapıp falan.
BeggarTV falan olur ismi sdfsd
bağışlara göre kartona sosyal içerik mesajları yazılır vs interaktif bi ortama dönüşür. sırf chati için bile hype olur.
bi de bi köpek bulmak lazım yana sakin makin böyle uysal uzanıp yatıcak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...

Merhaba, benim youtube kanalım; şu anda Hearts of Iron IV, Civilization VI, The Dig ve devam eden Frostpunk serisi var. Tamamen amatör olarak çekip yayınladığım için hem oynanış hem de video çekimi konularında yorumlarınızı beklerim.

Kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCRQiQ23EbebanVuR-hHfD7g/videos?view_as=subscriber?

Örnek videolar;

Civilization IV Mısır:

https://www.youtube.com/watch?v=lVCRMG0dJ_Q

Frostpunk:


https://www.youtube.com/watch?v=IStWh_1fnaI

-Bonesoul- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Bu iş düzenli saatlerde açmadığın müddetçe olmuyor ya, geri kalan tüm twitch tavsiyelerini zittir edin.

Dakikası dakikasına uymanız gereken bir twitch schedule yapmanız gerekiyor, öyle oyun oynicam yayın açayım ile anca benim gibi 430 kişi kasarsınız, 3 - 4 kişi de yayına gelir ortalamada.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Şimdi efenim her gün olmasa da çoluk çocuktan kaçarak yayın yapma çabam var bu aralar. Pek bir düzen yok genelde paticik discorduna yazıyorum. Konsept olarak uzun süredir arşivimde olan ama ben bunu yayın yapsam oynarım lan deyip sakladığım oyunları oynuyorum ve kendi kendime konuşuyorum(kimse izlemiyor lan ?)

 

ilk yayında Mame oynadım biraz ikinci yayında subnautica'ya başladım sanırım yayında yaya yaya bitiririm gibin.

tek tek link vermeye gerek var mı bilmem ama 

twitch.com/bonepart

diğer linkler hepsi www.bonepart.com'da var. cam aç cam diyen arkadaşlar için 99 yapımı emektar 320*240 kalitede web cam bile buldum fasdfadsf. ha bir gün izleyici kitlesi felan olursa twitter var eklerseniz oradan haber felanda veririm yayın açarken.

BonePART tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar konuyu bir uplayaım. Bu gün itibariyle eğer sekteye uğramazsa Unofficial Patch'le beraber VtM: Bloodlines oynayacağım. (subnauticaya bir süre ara verip)

Youtube'a atmak için oynayacağımdan mümkün olduğunca dilim döndükçe WoD, VtM gibi konularıda Masaüstünden bildiğim kadarıyla anlatarak oynamaya çalışacağım. 

(bu anlamda Bloodlines tamn bir cennet Garou'sundan Kindred of the East'e kadar neredeyse her masaüstü oyunu var oyunun içinde)

Eğer WoD nedir merak ediyorsanız ya da Bloodlines'ın boktan grafiklerini benim berbat commentary'im ile izlemek isterseniz twitch'e ya da youtubea beklerik.

Ha bu arada asırlardır masaüstünü oynamadım hatamız olursa affola. Comment ya da chatte düzeltirseniz mümkün oldukça okumaya bir sonraki yayında ya da video'da düzeltmeye çalışırım.

http://www.bonepart.com'da da bütün linkler mevcut bu arada. Twitter/discord linkleri felanda var kullanıcı olursa oradan da yayın bilgilerini paylaşırım.

 

Ha bu arada hala clan'a karar vermiş dğeilim. Normalde 5 defa felan Tremere bir kere Malkavian'la bitirdim. Bu sefer hedefim böyle hafifi yımışak, hafifi topumsu Ventrue oynamak. Dominate felan takılmak inanılmaz talep olursa Gangrel ya da Brujah felanda oynanabilirde yane combat mekanikleri epey çöp oyunda ne kadar gerek var tartışılır.

BonePART tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman bekleriz sabit 2 izleyicim var. (biri gizli kim olduğunu kesinlikle söylemiyor öbürüde sağolsun spiro adsfadsfa). Personel bestim 6 izleyici, 10 olursa yayında face reveal yapıcam. (Lambaları kapatıp oynuyorum bişi gözüküyo kameradan lambaları açabilirim adsfasdf)

BonePART tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...