Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 16. Hafta | Malatyaspor- Galatasaray | 17.12.2017 Pazar- 16:30


madcow

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

Hala yol ortasinda hoca degistirilmez diyen var mi ya?

Sizin mantiginizla Ersun'un yollanmamasi da gerekirdi, bakin Riza ile TS neler yapti.

Takimin deplasman galibiyeti yok. Tudor'un kariyerinde deplasman galibiyeti yok. Bu takim bu hizda giderse ligi ilk 3'te bitiremez.


Ben diyorum içtenlikle söylüyorum hatta. Tudor'un 1 Haziran 2018 tarihine kadar durması lazım.

1 Haziran'dan sonra isterse Kalli gelsin, isterse Skibbe gelsin. Gram umursamam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iıh onu beklemiyorum işte.

Araba bozuk değil. Tamam aksayan tarafları var. Belhanda gibi... Sorun şöfer bulamıyoruz :) Çünkü iyi olan şöförlerin hiç biri gelmiyor. Gelmek istemiyor ve gelmek istememelerini de anlayabiliyorum.

Anlatamadığım şey şu. Camia olarak berbat durumdayız. Terim gittikten sonra camia travma içerisine girdi. Bu da bizim Avrupa'dan görünüşümüze yansımış durumda. Kalburüstü, geldiği zaman camianın "Aha bu sefer oldu sonunda. Oh be" diyebileceği hiç bir adamı getirebilecek durumda değiliz.

Dursun sadece takımın taşınmazları satılırken sorun çıkmasın diye konulmuş bir kukla. Dursun Avrupa'dan süper bir isim getirebilme şansı olsa getirmez mi? Canına minnet. Millet sahayla uğraşırken, kimse kendisine "istifa" çağrısında bulunmazken Riva ve Florya'yayı ağzının tadıyla satar.

Yahu Cihat Arslan'la niye konuşuyorlar sanıyosun? Gelmek istemiyor kimse. Sezon ortasında hiç bir teknik direktör gelmek istemiyor. Yani tamam istisnalar var. Yılmaz Vural gibi. Ben Avrupa'dan bahsediyorum. Hiç olmayan bir şey değil elbette. Jupp Heynckes gibi.

Bak Tudor kalsın falan demiyorum. Sakın yanlış anlama. Gidecekse gitsin. Gram umrumda değil. Ama gidecekse ya Östersunds faciasının hemen sonraki gün gidecekti ya da 1 haziran'da gitmeli.

İsterse 5. olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...