Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fitness Eğitmenliği Kaç Yaşına Kadar Yapılabilir?


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

benim görüşüm kendine çok iyi bakan fitness eğitmeni max. 40'a kadar para kazanabilir özel derslerden, sonrası için meşhur biri falan olması lazım.

Müdürlük vs de 40-45 den sonra olmaz sanıyorum baya salon gezdim 40-45 üstü çalışan görmedim.

Yani bu işin oluru 35 e kadar fitness eğitmeni sonrasında kafa biraz çalışıyorsa 40 a kadar salon müdürlüğü gibi benim gördüğüm kadarıyla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir de eskiden o kadar yaygin degildi ama simdi deli gibi besyo var 200 300 er mezun veriyorlar senede ki sayilarinin da 80 e ulasiyormus..bunlar sadece senede cikan..arti bu isin diplomasiz kacak gocek yapan var..

seklin semalin iyi degilse zaten 30 dan sonra bile piyasa tutunabilmen zor..kendine cok iyi bakip 35 38 e kadar para kasip kendi yerini acip stajyer ogrenci ayagina kole calistirip hayatini idame ettirme sansin var..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
Şu postu uplayacağım aylar sonra paticik'e birşeyler yazmak istedim.

Sertifikalarımı tamamladım, şuan 4 tane grup dersi veriyorum, şundan 1 ay öncesine kadar da 8 özel dersim ile ayda 5K vura vura gidiyordum off-season'da biraz işler düştü ama herşey yolunda gibi.

Kız durumlarım ise hayatımda olmadığı kadar yolunda, resmen akıyor nasıl bir sektör anlamak çok güç ilgi hep sizde ve kadınlar hep sizi istiyor. Şu an 10 yaş küçük sevgilimle beraber yaşıyoruz ama düzenli ilişki bana göre değil bunu anladım. 30 Oldum hala akıllanamıyorum.

Umarım herşey böyle güzel devam eder, gelecek kaygısı bitmiyor şu kodumun ülkesinde umarım onu da aşabilirim.

Yola böyle çıkmıştım

Hayatım 2 yola ayrılmıştı aylar evvel. Sıfırdan kariyer yapıcaktım ve hiçbir birikimim yoktu. Ya yazılım sektörünü istiyordum ya da Spor sektörü. İlk başta yazılıma bir arkadaşım ile giriş yaptım ben olayın daha çok gaming kısmındaydım o sebepten gittim Unity sertifikası aldım, c# öğrenmeye başladım vs. Arkadaşım da gitti o da bilge adama yazıldı. Arkadaşımın kenarda parası vardı dolayısıyla para kaygısı olmadan günde 10 saat yardırarak cd rom bile açmayı bilmeyen adam 6 ayda bilge adama hoca oldu. 3 ay sonra dersleri başlayacakmış. Bende maddi imkansızlardan dolayı spora yöneldim, son 1000 TL ile Personal Training sertifikası aldım sonrası bu başlık da anlattığım gibi işe başladım...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

işte bu adamın da yaşadığı hayat
benim yaşadığım da
...

tebrikler kardeşim, umarım herşey istediğin gibi olur.


Sen Şahin K. tekniği uygulasana hazır Almanya'dayken. Adam yolda yürürken gördüğü her kadına "sevişelim mi?" diye sora sora buluyormuş yatacak kadın sdf.

Bu yöntemin işlevselliğine ben şahidim bu arada. Matematik mühendisliğinde sikko bi programda master yapan türk eleman vardı; şehirde ne kadar parti varsa katılıp sıradan tüm kızlara yazıyordu. Her gece olmasa da skor yapıyordu. Şahit olduğum başka bir olay da Werder Bremen - Köln maçı dönüşünde, trende sarhoş Köln taraftarları ortalığı inlete inlete marş söylüyordu; vagonda bir ben ve kız arkadaşım, bir de anane - anne - kız üçlemesi vardık Köln taraftarı olmayan. Köln'lü üzerine bira dökmüş şişko sarı pipilerden bir tanesi gelip, kızı öpmek için annesinden izin aldı. Sonra kızı mırçk diye vakumladı ananesiyle annesinin arasında. Anneyle anane ihihihihi diye gülüyordu bu sırada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bir çevre olmadan max 40 olur heralde. şu an çoğu spor eğitmeninin görevi salonlarda veya ortamlarda milletin sosyal ağına meze olmak aslen. sahip oldukları vücut itibariyle herkes kızlı erkekli böyle vucütlarla birlikte görünmek istediği için salondaki hocalar ekmek yiyor bence sdfg yoksa harbiden sporcu mantalitesiyle gelip de hoca tarafından bir yerlere getirilmiş sporcu yok gibi bir şey. yani olay tamamen görsellik. yani özetle teknik bilgiden daha çok görüntün ile para kazanıyorsun bu dönemlerde.

40 sonrasında görüntü de gözle görülür düşüşler olmaya başlayacak. doğal olarak görüntüden, teknik ve tecrübeyle para kazanma yatırımını çoktan yaparsan devam edersin.

tr'deki en sık senaryoyu seçip kendi salonunu işletme olabilir. ya da çevre edinip elit müşteriler bulma durumu var. profesyonel sporcular veya ünlüleri çalıştıracaksın.

bence bunlara alternatif olarak gidip diyetisyenlik okumaya başlamak olabilir. 40-50 arasında hala salonda terlemek yerine, diyetisyenliğe yoğunlaşıp oradan kendi zayıflama merkezini falan kurarsın. keza şişman popülasyonu artıyor uzun süredir. insan sıkıntısı olmamakla birlikte, kamyon kamyon şişman yığarlar senin dükkanın önüne.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Bu ülkedeki şu yeni trend EĞİTMENLİK adı altındaki sikimsonik kariyerlere tavım bu aralar.
Sözüm bu arkadaşa değil genele yanlış anlaşılmasın konusu geçtiği için yazıyorum.

Çevremde 2-3 farklı tipte insan gördüm bu konu ile alakalı.
Bitanesi ;

Hiçbir skim yapmamamış iş, kariyer vs farklı farklı mecralarda kendini denemiş ve en son bohem style bir kafaya girip YOGA TRAINER , PILATES İNSTIRAKTIR olmuş.
Zaten instagrama iki tane taytlı fotonu koyup alt kısma smiley eşliğinde Yoga instructor yazdıgın anda sen de oluyosun. Herkese olması bedava.
Ulan sen yoga , pilates , fitness hocası olduysan. Bu işin okulunu okumuş dört sene besyo'da , üniversitede eğitim görmüş ve hoca olmuş adam ne peki...
Sen hocaysan o adam/kadın ne ?

Diğeri ;

Şehir hayatından sıkılmış ve klasik ege kıyısı göç kafasına girip oralarda bu işi yapıcak var bitane.
Evet bütün ege sahilleri ve kentleri senin hocalıgını bekliyodu hemen pilates hocamız gelsede derslere başlasak diyodu amk.

Ama suç bu insanlarda değil,bu insanlara bu kadar kısa sürede eğitmen sertifikası verenlerde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...