Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord of the Rings Living Card Game


Lemmy

Öne çıkan mesajlar

bu arada bu hearthstone'dan daha da eski co-op bir physical kart oyunu..

digitale cikmasi normalde mukemmel haber.. bende sadece 3 senaryo iceren core set var.. her seyi oynamak istesen magic gibi tonlarca para dokmen lazim.. boyle baya accessible olur..

yalniz kotu haber, tabletop versiyonunu direkt digitale cevirmek yerine onu baz alan daha streamline edilmis bir halde cikartiyorlar oyunu.. ve sadece single-player oynanabilecek gibi gozukuyor ilk ciktigi zaman.. ama ilerde 2-player mode eklenecekmis..

yine de guzel olur.. f2p oldugu icin illa ki denemek lazim.. HS ile alakasi yok mekaniklerinin :)..

not: physical versiyonu baya zordur..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
dun early access olarak cikti bu.. dayanamadim, 15 liralik basic paketi aldim.. stream yaparak da 2 adventure bitirdim heh..

gayet begendim oyunu.. kutulu versiyonundan fakli biraz.. hearthstone etkileri de gormedim degil (deckler 30 kart mesela, orjinal oyunda minimum 50 idi)..

tabi microtransaction gercegi var.. benim gibi basic paket alirsaniz 8000 VP veriyor.. her adventure 3750 VP veya 2 dolar.. her card pack de ayni fiyata.. living card game oldugu icin packten cikanlar belli en azindan..

yine de bu fiyatlara oynanmaz.. ancak baslangicta satilan packler gayet uygun fiyatli.. 15 liralik packi aldigimi soylemistim ama 26 liralik gondor packi alinirsa su an shoptaki tum adventurelar oynanabiliyor, ustune de 2-3k cepte kaliyor..

palantir kuresi eklemisler bir de.. palantir puanlari ile random bir reward veriyor (VP veya kart sanirim).. oyundaki tek randomization bu saniyorum ama palantir puani nasil kazaniliyor onu tam anlamadim (parayla da alinmiyor)..

oyun basinda bana iki palantir puani verdi (shire pack aldigimdan dolayi).. birinden common, birinden legendary (tom bombadil) cikti :P..

daha fazla content gorebilmek icin VP'leri adventure almakta kullaniyorum simdilik..

not: oyun early access'de diye su an pack alarak oynanabiliyor ama final versiyonu cikinca f2p olacak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...