Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yıl Thread 2017 --> 2018


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Süpper üstü muhteşem geçti

Desem de inanmayın. Evlendik mevlendik tonla borç harç, bu sene zamlar da pas geçmişti şimdi her ay o bankadan buna transfer bundan şuna transfer kredi kartını çevirme durumlarındayız. Gerçi şirketin bu sene ferformansı iyiydi, zam + ikramiye olursa borçları kapatır temiz sayfa açar ek fundlarımıza dokanmak zorunda kalmayız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

berbat bir sene idi bu, 2016 yi mumla aratti resmen

-2016 dan erteledigim hicbir planim gerceklesmedi, hayat standbyda resmen

-tatil butcemi yanlis ayda yanlis mekanda yanlis insanla kullandim

-yakin cevremde duzenli gorustugum insanlarin ezici cogunlugu ya yurt disina ya egeye kacti.

-hala is yok guc yok, gelen is teklifleri ise OHAL altinda yapilmasi riskli islere geldi hep. git kamu yonetimi oku, kamu diye birsey kalmasin, git uluslararasi isletmecilik masteri yap ulke ice kapanmaya baslasin ve yatirimlar dursun. neyseki AB calismalari/gazetecilik ve iletisim/uluslararasi iliskiler gibi tamamen gebertilip hunharca tecavuze ugramis alanlara kaymamisim.

-kiraci evin icine edip cikti, masraf ettim ancak kentsel donusum boku yuzunden ve guzide devletimizin trenyolunu hala acamamasi yuzunden 4 ay evi kiraya veremedim, kendi kirami cepten odedim. sahil ile arasinda 2 apartman olan ev e5 kenarindan %40 daha az kira getiriyor metro boku yuzunden. apartmandaki suursuzlar bu senede kentsel donusum karari alamadi satip kurtulamiyordumda

-saglik masraflarimi kismak zorunda kaldim, uzun suredir yaptirmam gereken kontrolleri ve prosedurleri gene erteledim.

-yurt disi planlarim kur nedeni ile bir baska bahara kalici olarak ertelendi sanirim :(


--------------

iyi gecen tek sey bu sene cok iyi oyun yapti be :( omrumde single player namina gordugum en bereketli senelerden biri idi, baskada iyi bi halt olmadi sanirim bu yil.

daha kotu bir 2018 de gorusmek uzere :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayri topic olabilir gaming 2017 diye :p


bu sene iyi SP oyunlar hep japonyadan geldi ne yazikki, son 10 senedir japon oyun sektoru her sene curuyordu, tekduze hale gelmisti ve birbirinin ayni seyler yapiyorlardi berbat pazarlama ile.

bunun aksine bati ise single playeri artik karli gormemeye basladi, single kismi olmayan, kisa veya ozensiz yapilmis, lootbox ve dlc dolu bir suru gudubet cikti iste

gene ozellikle PC icin son derece vasat bir yildi 2017, DOS2 disinda kaydadeger single oyun yok pek

horizon zero dawn umarim batili studyolara ornek olur, tartismasiz DOS2 yi saymassak batidan cikan en duzgun yapimlardan biri olabilir, tek expansion ve sifir microtransacshit.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2017 tam bir tembellik yılı oldu benim için, eve kapadım kendimi tel mel kapalı insanlar çok tat vermiyor artık, dışarı sadece erzak ve ihtiyaçlar için çıkıyorum 10 günde bir falan.

Nerdeyse 7/24 oyun aldım oyun oynadım, ara sıra alkol az içiyorum artık, paticiğe sardım biraz.

tabiri caizse tam bir kış uykusu, bir ara çıkacam bundan ama hiç yok çıkasım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iş açısından dellendiğim (yetti hülaeYNNN) yıl oldu. nitekim istifayı basıp kendimi nerede bulacağımı bilmediğim süreci başlattım.

sosyal açıdan yine bir ton açıklayamadığım olay yaşadım.

"yeni yıl yeni başlangıçlar" lafının tam olarak hakkını vereceğim gibi görünüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2018'de senelerdir yapıcam yapıcam diyip kıyısından köşesinden başlayıp yarım bıraktığım ya da hiç el atmadığım işlere el atayım diyorum.

ama el atma mantığını 30 gün gibi bir süreye fix'licem. o süre yapmak istediklerimi sevip sevmediğimi anlama süresi olacak, kimisi de baya baya lifetime işime yarayıp kullanmaya devam edeceğim şeyler olacak.

atıyorum eskiden eskrim yapıyordum ve kendo'ya merak sarmıştım, ama ne kadar seveceğimden emin değilim başlayınca. 30 gün boyunca zaman ayırıcam bu işe, seversem devam edicem. ama öte yandan yemek yapmayı bilmiyorum, ve bu konuda hiç olmazsa tek başıma yaşadığımda yemeksepeti'ne muhtaç hale gelmemek istiyorum, o yüzden buna 30 gün boyunca her gün belli bir süre vakit ayırmaya çalışıcam çünkü her daim lazım olacak bir talent.

uyku düzenini toparlamam lazım mesela, onu en öne alıcam herhalde çünkü diğer her şeyi zigip atan o.

bilmiyorum bu kafayı sağlayabilir miyim de olursa hoş olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...