Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alita: Battle Angel (2018)


progamer

Öne çıkan mesajlar

  • 7 ay sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Yarın, yani 8 Şubatta sadece IMAX'lerde vizyona giriyor Türkiye'de. Önümüzdeki hafta Cuma günü 15 Şubat'ta diğer salonlarda da vizyona girecek.

Tabi IMAX'ler sadece CGV Mars'ta olduğu için gene büyük bir shitstorm dönüyor diğer sinemacılarla Fox arasında. Rekabet Kurulu ceza verecektir büyük ihtimalle Fox'a.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

maalesef bungie onu ve myth’i bıraktı take two’ya diye biliyorum ms’e hisse transferi karşılığınd. donları ve halo hariç birşey kalmamıştı şirkette gibi. take two da myth 3 çıkarıp bıraktı işte öyle. maalesef oni de öyle patenti alınıp saklanan kanser tedavisi gibi çürüdü take two dolaplarında. lanet olsun xbox’a.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...

Roberto Rodriguez filmlerinin en sevdiğim yanı şöyle bir görünüp kaybolan yan karakterlerin bile görsel olarak detaylı biçimde tasvir edilmesi. Bu filmde de köpekli amcadan Alita’nın biçtiği tiplere kadar her karakter gayet ayrıntılı tasarlanmış.

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 12.03.2019 at 11:02, -Deno- dedi ki:

Aynen Konoko. Keşke bir remastered gelse ona ya.

Mai hasegawa cnms ya gelse de oynasak keşke ama lütfen sevdigiminin! unity falan gibi bi engine ile yapılmasın lütfen insan gibi eski oyundaki gibi bi düzgün bir engine ile o kombo ve döğüş teknikleri olsun lütfen yere inmeden adamların boyunlarının etrafında dolana oy dolana diye şarkı söyleyerek boyun kırıyordum hey gidi.

müzikleri de zamanı için dev iyiydi.

https://www.youtube.com/watch?v=tjStVA5ArxQ

 

 

 

scorch tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...