Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euroleague 2017 - 2018 | Road to Belgrad


mokoko

Öne çıkan mesajlar

başlığı yokmuş açalım. fenerbahçemiz yine domine ediyor rakiplerini. biraz önce biten maçta deplasmanda barça'yı 68-83 yendik. sezona biraz tutuk başladıktan sonra ritmi tutturduk. özellikle savunmada inanılmaz işler yapıyoruz. sürekli 70'in altında tutuyoruz rakipleri. bu haftada kurban barça oldu. zaten oly ile beraber ligin açık ara en az sayı yiyen takımıyız.

güncel lig sıralaması 11. hafta için aşağıdaki gibi

https://i.hizliresim.com/V3JENP.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saha avantajı olmasa ne olur hacı, real ve cska'dan başka rakip olabilecek takım yok ki zaten bütün ligde fener'e sdfsfdds

onlarında biriyle yarı finalde, birinde finalde karşılaşmazsan yüksek ihtimalle kupanın bi ucu fenerde zaten şimdiden. şans aranacaksa bunlardan biriyle finalde karşılaşır koyar geçer şansı aransın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:

Vites arttırdık biraz zaten ligi ilk dörtde bitirelim yeter ,
Saha avantajı bizde olsun yeterki.


Gelecek rakibi saha avantajından daha önemli görüyorum ben mevcut durumda. Geçen sene gerekirse 8. olalım yeter ki Baskonia gelmesin diye dua ediyordum yani, çok da haksız çıkmadım :p Tutup oyun tarzı, deplasmanı, enerjisi vb. bize çok ters bir takım denk geleceğine varsın saha avantajımız olmasın. OAKA'dan 0-2 çıkmış takımız, peh.

Son üç F4'a da gittik ufak bir grubumuzla, gelenek gibi oldu, bu sene Kızılyıldız kalırsa gidilmez kavga gürültü olur diyordum da neyse ki sonuncu olmamaya oynuyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lig konusu yok da gerçi burada da efes var.

ergin ataman'ı getirdiler şimdi asdfdssa

adamlar o kadar kötü yönetiliyor ki sürekli top class koç öğütüyorlar. blatt, ivkoviç, perasovic falan ne kadar iyi adam varsa hepsi burada çöp oluyor.

aynı bütçe ile fb üstüne koya koya gitti, sürekli geliştirdi kendini mesela. bu adamlarda bu bütçe 10 yıldır falan var, bildiğin çöpe atıyorlar.

hani ben artık bjk ile birleşsin olayını falan geçtim. türk basketbolunun geleceği için efes'in direkt kapatılması falan gerek ya sadfsadsad

Ülker'in FB'ye yaptığı gibi birleşme en mantıklısı diyeceğim de Ülker yöneticileri başarılıydı, FB'yi bayağı yücelttiler. Efes'in yöneticilerini BJK'ye versen bizi de bitirirler sdfasdfa

EL pasaportu hariç hiçbir bok kazandırmaz o birleşme bize
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 10 yıllık goygoy o, hep birleşilecek birleşilecek dendi işte olmadı hiç. Bi sene bayağı yakındı ama Fiko'lar istememişti galiba ilk yıllarda, Efes bize verin şubenizi demişti diye hatırlıyorum biz onlarla birleşecektik yani sdfsd

Beşiktaş Efes falan goygoyları yapılıyordu eskiden.

http://www.fanatik.com.tr/2017/07/21/tuncay-ozilhan-besiktas-ile-birlesmeyi-dusunmuyoruz-1308497

Tuncay Özilhan iyi BJK'li ve kulübede katkısı çok oldu ama Efes'i bir türlü bu çöplükten çıkartmak istemiyor. Yani sempatik bi taraftar kitlesi var, bir şey oldu mu her kseimden adam çağırabilyiorlar ama ileri gitmiyor artık kulüp.

BJK, hadi BJK geç GS-KSK falan tarzı bi taraftar yapılanmasınında altına girip işleri büyütmeleri artık şart.

Bu çapta, günümüzde artık Efes'in top class basketbolda yeri yok şuan ki konumu ile. Kafa yapıları değişmediği sürece ki o da değişmiyor görüyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
ilk kez iki maçlı haftada 2 galibiyet aldık bu sene önce pana'yı sonrada efes'i yenerek. efes maçı beklediğimden daha kafa kafaya gitti. başlarda farkı açsakta hem obra reis'in farklı rotasyon denemeleri hemde yorgunlukla beraber efes farkı kapadı. rahat bir galibiyet oldu ama yinede eksikler 2 maçlık haftada iyice ayyuka çıktı. takım biran önce kalinic'i istiyor adeta. çok özledim vesely'nin tek uzun olduğu kalinic'li datome'li 5imizi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçeninde kesinlikle ilk 4 bitirmesi lazım sezonu,
Bence cska ve real ilk 4 de olacaktır kesin , geri kalan iki koltukda oly , pana , fener arasında olacak 4. 5. eşleşmesi acayip zor olacak gene .
3. olsak khimki veya zalgiris gelse gene zor eşleşmeler
khimki oly maçını izledim rezil kepaze ettiler oly yi 30 sayı fark dehşet yani.
acayip rekabet var bu sezon yenilmez takım yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Wilbekin cidden çok büyük adam ya, kimse yazmamış da Darussafaka EUROCUP'ta finale çıktı. Kazanma ihtimali pek yok kupayı ama burası bile başarı. Kuban hiç maç kaybetmeden geldi. Yanılmıyorsam da skor farkında da tarihin en iyisi olarak. Yine ezip geçerler.

Neyse, Wilbekin Türk milli takımında oynamak istiyorum demişti. RTE'yi falan devreye sokun direkt alın şu adamı devşirin. Milli takımın tam ihtiyacı olan ve taşıyacak adam harbi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'daki maçta da Wilbekın'a göre oyun seyretti zaten, ilk yarı kötüydü, Daçka 20 sayı geriye düştü, ikinci yarı oynamaya başladı, Daçka oyunu aldı. Finalde yine iyi oynarsa alır Daçka kupayı. Daçka'nın Bayern'i geçebileceğini pek düşünen yoktu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi kuban için sadece wilbekin yetmez, euroleague de bile üst tur yapacak takım resmen disiplinleri ile bu seviye için ciddi anlamda çok ekstra takımlar.

kupayı alırsa blatt ve wilbekin'e büyük prim yazar.

blatt için tekrar nba konuşulmaya başlandı mesela. şu kadro ile avrupada kupa alırsa tekrar dönüş yapar çok rahat şekilde. tamam kupa çok önemli bir kupa değil ama aldığın takım ile o kupayı alman değerli olan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blatt müthiş koç. Daçka bu kadro ile bu rakibi yenerse feci sükse yapar, kupanın büyüklüğü önemli değil. Sonuçta NBA finallerinde LeBron'u yönetmiş bir adam Blatt ama Maccabi ile bence yine düşük bir kadro ile Euroleauge'i alması ve Rusya gibi tırt bir milli takımı Avrupa şampiyonu yapması muazzam işlerdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...