Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Terror (2018) - AMC


Norak

Öne çıkan mesajlar

Grego said:

kadro aynı olabilir mi ya, öyle bir şey olsun mu, ne güzel olmaz mı


antoloji takilip aktorleri gerektiginde geri getirmeleri harika olur. jared harris, tobias menzies, ciaran hinds (ismi ne zor bu adamin...) tekrar tekrar izlenilesi.

AHS bunu cok guzel yapiyor. fakat acele ile yazilmis senaryolari dokuluyor. her sezon daha kotuye gidiyor. kac tane hikaye gorduk ancak ilk sezon disinda ortak kani begenilen, herkesten ovgu gormus bir sezonu yok. umarim the terror'in akibeti farkli olur.

the terror'in yogurt yiyisi, korkuya yaklasimi epey farkli. ayni tadi kovalayacaklarini, tutturacaklarini dusunuyorum fakat ayni guzelligin devami icin aceleye getirilmemesi de lazim. o da televizyon dunyasinda pek sik olmuyor. :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

The Terror zaten roman uyarlaması. Tamamen başa biri tarafından direk televizyon için yazılan bir senaryoda aynı başarıyı yakalayabileceklerinden emin değilim.


kesinlikle doğru. şüpheci yaklaşmak lazım ikinci sezona. grego 3 aylık labrador gibi bezdirmiş topiği sürekli dişleyerek sdfs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
On 28.06.2018 at 13:24, Grego dedi ki:

mascio da bi new age baggio havası var. silecek kaldırma yerine anten bükme koyulmuş sadece.

şunu yazan arkadaşın şu an aramızda olmaması ne kadar ilginç değil mi? işin garibi baggio da hala burada ben de. bir de üzerine zaten kendisinden önce de buradaydık. arkadaşa yazık olmuş. yeni üyelik açıp takılıyordur şimdi burada.

mascio tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...