Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiat 500L


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Tam bahsettiğin sebeplerden ötürü Nisan'da dizel otomatik rockstar donanımlı 500L aldım.

Öncelikle arabanın iç hacmi gerçekten çok geniş. Arka koltuklar sürgülü öne arkaya hareket ettirebiliyosun, bu sayede ihtiyacına göre bagajı veya iç hacmi genişletebiliyosun. Sağ ön koltuk da yatabilmekte aynı zamanda. Yerden yüksek olması da bebek koltugunu takarken iki büklüm olmaman açısından güzel.

Benim begenmediğim yanları ise, ön koltuklar uzun yolda rahat değil. Oturduğun kısım biraz kısa bırakılmış baldırlar açıkta kalıyo :). Şehiriçinde bi rahatsızlık vermiyor ama şehirlerarası yolda bi süre sonra rahatsız oluyosun. Otomatik vitesi bir çift kavramalı şanzıman gibi değil.
Otomatik vitese yazılım güncellemesi geldi vites geçişleri baya bi yumuşadı çok hissedilmiyor. Kullandıkça, arabaya şanzımana alıştıkça sen de zaten daha az sarsıntılı kullanıyorsun. Hızlanmak istediğimde veya yokuş çıkarken geçişleri manuele alıyorum hiç bir problem olmuyor. Yazılım güncellemesi yapılmamışsa mutlaka yaptır.

Fiat'ın dizel motorları çok başarılı, bakımını düzenli yaptırırsan senelerce sorunsuz kullanırsın. Otomatik şanzımanı da "otomatikleştirilmiş manuel şanzıman" olduğu için çok büyük bir masraf çıkartmaz.

Kısaca tam bir aile arabası. Ben memnunum. Rockstar donanım bulabiliyosan vereceğin fazla paraya kesinlikle değer. Cam tavan iç hacmini çok ferah yapıyor. Birde rockstar da beats ses sistemi var, şahane.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...