Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Başakşehir Genel Tartışma


Biyik

Öne çıkan mesajlar

  • 7 ay sonra ...
4 saat önce, reyou dedi ki:

biyik ruhun $ad olsun.

sekizinci accountu hazırdır zaten, muhtemelen başka forumlarda sansasyonel mesajlar atıyordur onlardan sıkılınca damlar yine spamler gündemi "ülkede yargıya güven arttı, atatürk aslında tayyipten kötü mü, tayyip malesef aslında laik" gibi başlıklarla sfd

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...

Olsalardı geçen sene olurlardı. Sistem buna izin vermez. 
 

Ama aklıma şöyle birşey geliyor. İmamson futbol takımını istemiyor fakat şampiyon olurlarsa takımın fişini çekmesi zor olur. Takım devam eder ve belediyenin omzuna yük olmaya devam eder. İBB nin omzuna yük olan bir futbol takımı hükümetin işine gelir. Ne kdr az bütçe o kdr az hizmet demek neticede.

 

Biraz extrem bir düşüncemi bilmiyorum ama bunun hesabını yapanlar vardır diyede düşünüyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Şu "İBB el değişti Başakşehir 3 vakte patlar" argümanıda baya saçma ya, sponsor firmaların tamamı zaten hükümet destekli veya THY gibi İBB denetiminde olmayan firmalar. Tam olarak İmamson ne yapacak da, Başakşehir'in fişini çekecek finansal olarak biri açıklasa da öğrensek?. Ama "İBB'den ihale alan firmalar artık alamayacak böylece artık sponsor alamayacaklar" argümanı bi zahmet olmasın lütfen. Kıçı kırık mahalle inşaat firmalarına bile rüzgar enerjisi tribünü inşaatı paslanan firmalar varken Başakşehir sallaya sallaya bulur. He 3 vakte kadar 150-200 teklif gelir Katar'dan falan o zaman 3 paraya alan Göksel zaten iteler gider. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 dakika önce, Tyrion dedi ki:

Ama "İBB'den ihale alan firmalar artık alamayacak böylece artık sponsor alamayacaklar" argümanı bi zahmet olmasın lütfen.

ahaha neden ? ibb ye iş yapan firmalardan akıyordu para, iğdaş hala sponsor mu bilmiyorum umarım değildir, ispark artık zarar etmeyecek, sömürülmediği için falan. seyircisi yok gişesi yok takımın, ibb gelirleri kısılacağı bi gerçek, hükümet gelirleri bunu dengeler tabi ama nereye kadar göreceğiz. patlar kaybolur gider umarım şu vergilerimizle bir şey yapıyor zannedilen sülük takımı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başakşehir şu anda para etmez ki kim niye alsın taraftarı camiası olmayan kulübü. ha belki istanbulspor sarıyer falan gibi eskiden adı olan takımlarla birleşir adını alır falan oradan bir aidiyet duygusu yaratıp devam edebilirler. hoş o zaman bile para etmez. başakşehir semtinde maça gelecek on bin adam bulsalar yeter.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, ahmedinejad dedi ki:

başakşehir şu anda para etmez ki kim niye alsın taraftarı camiası olmayan kulübü. ha belki istanbulspor sarıyer falan gibi eskiden adı olan takımlarla birleşir adını alır falan oradan bir aidiyet duygusu yaratıp devam edebilirler. hoş o zaman bile para etmez. başakşehir semtinde maça gelecek on bin adam bulsalar yeter.

nası etmez abi sen gör bu sene şampiyon olurlarsa hele önümüzdeki sene gelecek şampiyonlar ligi maçları falan derken direk katarlı birilerine kakalarlar. türkiye futbol liginde şampiyon olmuş hangi takıma kim sahip olabilir dünyada? taraftarı olmaması çok çok daha iyi satınalan için. uğraşmak zorunda değil hiçbişiyle. ne bi eleştiri yapabilecek kimse var ne de adamın arkasında baskı yapacak birileri. e denetleyenin olmayacağı da satış sırasında anlaşılan gizli maddelerden biri de olacağına göre.

win win

direk olarak meşru bir platform sunuyorsun ihtiyacı olan insana bu şekilde. satınalan adam dün sadece paralı bir insanken ibbspor'u alarak yarın nihat özdemir'le ve dolayısı ile tüm bu tarz adamlarla birebir iletişimi olan bir adama dönüşecek. herşeyde olduğu gibi futbolda da siyaset dibine kadar olduğu için siyasi meşrutiyet bile kazandırır satınalan kişiye. 

mesela beşiktaş başkanı olmadan önce kimdi abi fikret orman. paralı bir inşaatçı değil miydi? adam 2 günde heryerde tanındı. şirketleri büyüdü, asla alamyacağı ihaleleri aldı. sonunda da bıraktı gitti işte. düşünün siz şimdi böle bir gücü tamamen parayla satılır şekle getirmiş pazarlıyorsunuz. satışı yapılacak olsun 2 saat içinde satarlar ibbsporu.

mokoko tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Fistan dedi ki:

, hükümet gelirleri bunu dengeler tabi ama nereye kadar göreceğiz. 

 kendin yazmışsın zaten ??

Sanki hükümet kendi cebinden yediriyor da nereye kadar dayanacaklar falan demişsin lol. Ts geçen sene -50m açıktan kurtarmış bu hükümet Göksel'e mi kıyak yapmayacaklar? Ayrıca Kurulduklarından beri gişe gelirleri zaten yoktu belediye çalısanlarına falan beleş kombine veriyorlardı. Sonuçta iddia ve yayın gelirleri zaten fena değil. birde bu sene şampiyon olurlarsa o pay artacak. CL gidip 40-45m almaları da cabası. Şu an bile Uefa'dan gelen para bile 8,5m avro. Eskaza kupada finale bile çıkabilirler. Kopenhag 1-0 yendiler , elenmezlerse ve şanslı kurayla pandemi desteğiyle 2 90 dakikada Uefa Finali  görebilirler. Bütün hepsi bir kenara 4 büyüklerin hepsi Bankalar birliğiyle anlaşmasına rağmen bunlar daha o topa bile girmedi,yani böyle bi yedek akçeleri de var.

https://www.ibfk.com.tr/grafikler-ve-tablolar/ 

Sponsorları da yukarıda gözüküyor.İBB etki edebileceği bir firma var mı orada? 

Ha keşke yok olup gitsinler bende isterim de, ibb el değişti Başakşehir patladı baya boş iddia.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

bu takım 3 4 sene daha götürür ligi bu kafayla giderse. otomatik olarak taraftar sahibi olmaya da başlar yeni nesilden. eğer 10 yıl bu sistemi sürdürebilirlerse, önümüzdeki 10 yıl toparlanma şansı dahi olmayan üç büyükler artık dört büyükler olarak anılmaya başlar.

vakti gelmişti zaten. trabzon balonu patladı. tek şansları bu seneydi artık öyle bir şansları da yok. çok büyük bir rant dönüp de kulübü hiç etmezlerse başakşehir yeni istanbul büyüğü olacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Basaksehirin futbolunu beğeniyorum. Hükümet desteği falan filan ayrı mevzu ama hakettiler. Geçen sene de haketmislerdi ama kadro son haftalarda baskıyı kaldıramadı. 8 puandan şampiyonluk verilmez yani. Bu sene vermediler. Umarım.seneye de şampiyon olurlar. Lige bi renk gelmesi lazım. Şu 3 büyüklerin maclarini izleyince kanser oluyor insan. Taraftar var bütçe var ama hala mal mal kadrolar kuruyorlar. Iki pas yapamayan takımlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...