Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark (2017) - Netflix


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Alman yapımı bilimkurgu tipinde bir Netflix dizisi. Ufak bir Alman kasabasında kaybolan çocuklar ve ailelerinin durumları. İlk okuyuşta Stranger Things özentisi gibi geliyor ama ondan çok daha iyi bence. Zaten Stranger Things'in bir hype balonu olduğunda hemfikirizdir diye düşünüyorum :D

Dün bir arkadaşla oturup ilk sezonu bitirdik, kafamızda hala sorular var.

10 bölüm, sürükleyici konu ve güzel sinematografi.



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 bölüm izledim dün

izleniyor gayet özellikle atmosfer ve müzikler çok iyi FAKAT 5 bölüm bitti arkadaşla baktık birbirimize ulan şu 5 bölümde bişey oldu mu diye düşündük ve bişey bulamadık. Sürekli bir build up var ama baya ağır gidiyor. Bunu direkt kötü, sıkıcı olarak algılamayın baya izletiyor kendisini de böle elle tutulur bir gelişme olmadı 5 bölümde :) neyse güzel ama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stranger Things ile alakası yok pek, bir defa ana konu değişik. Her retroya ST mi denecek 2016'dan itibaren? Stranger Things'i, hele ki ikinci sezonunu beğendiyseniz bu diziye elinizi sürmeyin.

Setting güzel, biraz kasvetli, biraz build-up üzerine kurulu ve ağır ilerliyor. Yan hikayeler, zevksiz tüketim kuşağının gereksiz göreceği karakter derinleştirme diyalogları keyifli. Öyle ağır ağır giderken son 3 bölümde biraz fazla hızlandı gibi geldi sadece, 10 yerine 12-13 bölüm olsa olurmuş.

Sonuç olarak izlenmeyecek dizi değil, denemeye değer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Aket-Atum said:

İlk okuyuşta Stranger Things özentisi gibi geliyor ama ondan çok daha iyi bence. Zaten Stranger Things'in bir hype balonu olduğunda hemfikirizdir diye düşünüyorum :D


https://pics.me.me/you-came-to-the-wrong-neighborhood-buddy-15254290.png


Sözlerimin arkasındayım, fikirler kurşun geçirmez rörörörö
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...