Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızıma ne öğreteyim ?


knockout

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar.
Allah bağışlasın 3 yaşına girecek kızım var. Ağaç yaşken eğilir hesabı kızımı neye yönlendireyim diye düşünmekteyim. Açıkçası early 80's insanı olarak bu yaşa kadar ne bir hobim oldu ne bir ustalaştığım bir şey.Anca bu yaşa kadar bolca pc karşısında öldürülen zamanlar. En azından kızımın ileride ciddi manada bir hobisi ya da ustalaştığı bir şey olsun istiyorum.

aklımdan geçenler

+ her bir tarafı deniz olan ç.kaldeyim. çok iyi bir yüzücü/dalgıç olması?
+ keman / piano öğrenmesi. türkiye pek önem verilmez ama klasik müziğin ana enstrümanlarında bir şey hep hayalimdi.
+spor dalı desem ülkede spora,sporcuya verilen önem de belli.

ya da en iyisi herkes gibi yaşama devam mı etmeliyim? bırakayım yeteneği varsa kendi mi sivrilsin ya da sıradan vatandaş olsun?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla hocam geçen bir arkadaşın kızı ile ilgili konuşuluyordu. Buz hokeyine göndermişler başta değişiklik olsun diye, milli takımdaymış şimdi. E ülkede bu tür bir konuya da merak salan çok olmadığından direkt takıma girmiş. Yurt dışına falan gidiyor, burs alıyor, yurt dışında benzer bir takım makım varsa da transfer olması söz konusuymuş. Hani ülkeden herkes gitsem diye bakıyor ya, bu tür bir olanak direkt çıkmış oldu kıza. Böyle ülkede milli takımı olan ama çok da yapılmayan bir spora merak saldır bence, eskrimdir, buz hokeyidir ne bileyim böyle şeylerde olunca şansı artıyor sanki. Hem takım oyunu falan, gelişimi de iyi olur, spordur sonuçta vücuda da yararlı vs vs. Benim çocuğum olsa ben bu tür bir aksiyona sokardım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,

Müzik aleti çalmanın diğer hobilere göre beyinde yaptığı etkiler biraz daha farklı. Hayattaki şansını geçtim, zihin gelişimi ve sorun çözme özelliklerinin yanısıra ileride çıkabilecek zihinsel / sinir sistemi hastalıklarının çoğunu engelliyor veya geciktiriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...