Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

B: The Beginning - Netflix


Xenus

Öne çıkan mesajlar

https://www.youtube.com/watch?v=3acPVFkvTm0

Plot said:

In a world powered by advanced technology, crime and action unfold in the archipelagic nation of Cremona. Koku, the protagonist. Keith, the legendary investigator of the royal police force RIS. A mysterious criminal organization. A wide variety of characters race through the fortified city as it is beset by the serial killer, Killer B, and a chain of crimes in this suspense drama by director Kazuto Nakazawa and Production I.G.


"B:The Beginning is scheduled to premiere on Netflix March 2nd, 2018" said:



netflix original anime çıkartmaya devam ediyor. bu arada marty friedman da weeb çıktı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...

İlk sezonu 4 bölüm izleyip on-hold'a almıştım. Bir kere sinopsisi beklentilerimin oldukça dışında bir seri ile karşılaşmama sebep oldu diyebilirim. Ne beklediğim gibi bir gizem ne de dedektiflik ögeleri var. Killer B’nin karşına çıkana tek atması yüzünden seride su ana kadar izlediğim kadarıyla OP bir shounen karakteri sorunu mevcut. Villain karakter desek yine izlediğim kadarıyla konuşuyorum, bir merak faktörü oluşturmadı. Ekipten ölen ölene, ama sorsan “keikaku dorii”. Keşke Keith'in gerçekten başrol olduğuna beni ikna edebilse yada süper insanlara karşı doğru taktikler ile mücadele eden sıradan insanlar gibi bir tema olsaymış, benim için çok daha albenili olabilirdi.

Açıkçası bu seriyi izlememde en büyük sebep ne konusu, ne seiyuu kadrosu/yapim ekibi, ne de Netflix’de olduğundan el altımda olması, sadece ve sadece bende hala kredisi olduğunu iddia edebildiğim Production IG prodüksiyonu olması. Umarım devamında beni şaşırtır diyeceğim ama normalde ölçütüm olan ilk 4 bolum eşiğini zaten aşmış durumdayım. Hayırlısı diyelim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...