Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Us Open Beta Client-->Eu Open Beta Client

Evr

Öne çıkan mesajlar

daha onceden us open beta clınetı sahıplerı eu betada oynamak ıcın bunları yaparsa sorun kalmaz
-us open beta clienti kurun
-http://files.filefront.com/World_of_Warcraft_v121_Patch/;3776345;;/fileinfo.html
adresinden 1.2.1 patchini yapın
-realmlist.wtf dosyasında
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com ile degistirin
-http://shadowflare.gameproc.com/dwnload.html
burda shadowflare programını ındırın kurun
kurulum seceneklerinde WinMPQ v1.62'yi secin eger hata verirse retry yapın bazen server dolu olabılıyo 4-5 snde kurar.
-programı calısıtırın interface.mpq dosyasını acın en altta
wow.ini var oradaki bilgileri bunlarla degistirin artık size region olarak US yazısı cıkmaz sorun yasamazsınız.
[WoW Config]
Version=1
Country=GB
Language=en
Region=3
-save etmeyı unutmayın[signature][hline]icq:140353
Sosyal ağlarda paylaş

Server listesinin dolmasi neyle alakali peki? Ben de yukledim WoW US Client,patch cektim US serverindan,daha sonra yukarida yazili olan wow.ini ayarlarini da yaptim ama server listesi dolmuyor hic bir $ekilde.

Serverlarin down olmasiyla bi alakasi mi var nedir? Heyecan yaptim goremeyince serverlari.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

-Ari- ben us version almistim. key'imi cevirdim ama account almaya yetisememistim. buradan bir arkadas fazladan aldıgı accountunu bana verdi ve ben senin yukarda yazdigin islemleri yaptım ama bir sonuc yok. eksik birseyler mi var nereden bilebilirim, bana verilen accoutta bir sorun olup olmadigini nasil anlarim?[signature][hline]Remat Lightstone
Elder Warrior, Paladin of Moonglow
Sosyal ağlarda paylaş

hazır client le ilgili topic varken yazayım, wow stratics'te ayın 26 sında yayınlanmış bi faq var blizzard tarafından, diyorki :

Q. Once the game is retail, can I continue to use the Final Beta Client?
A. Yes. You have to buy the game to get your key for retail version but you can still use the Final Beta Client. You will be patched to retail version.

yani eğer cd keyi size yollarsa aldığınız yer önceden, şu an elimizde olan eu clientle oyuna girebilirsiniz serverlar açılır açılmaz retailde :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

evet ama yine de oyunu alıp niye beta clienttan oynayalımki?[signature][hline]It is white. - George W. Bush,
when asked what the White House was like by a student in East London
------------------------
Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen, for example, there would be no way to make water, a vital ingredient in beer. - Dave Barry
------------------------
Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes. - Billy Connolly
------------------------
There are only 10 types of people in the world:
Those who understand binary, and those who don't. - Anonymous

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...