Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 13. Hafta | Galatasaray - Alanyaspor| 25.11.2017 Cumartesi - 19:30


madcow

Öne çıkan mesajlar

Sotto said:

Yalniz..Tamam Lato'yu ben de begenmiyorum da..Boyle taraftar olmaz olsun arkadas ne kadar sinirlendim belli degil.


gerizekalı bi taraftar kitlemiz var. ben de baya sinirlendim, maçın tadı kaçtı. takımı frenlediler resmen yuhalamalarla. ulan takım lider, skor 1-0 öndeyiz. adam bonservissiz gelmiş, 800k mı ne bi maaşı var. gs forması için elinde gelen bu kadar zaten. yuhalanması gereken bi adam varsa, başını belhanda çekiyor. emre akbaba'yı alıp şunu şutlayalım tez zamanda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi belli seyleri idrak etmeli Tudor efendi..

Bu takimda G. Rodriguez bir kere banko oynayacak.
Yasin Tolga'nin yapabildigi herseyi yapabilir, Tolga'dan fazla yapabildigi cok daha fazla sey var. Belki hava hakimiyeti disinda.
Hatta Feghouli dondugu zaman Belhanda kesilip Yasin+Rodriguez bile cikilabilir. Belhanda'nin su an hic bir katkisi yok neredeyse. Kendine gelmesi lazim.
Serdar Aziz, Maicon kadar onemli. Hatta S. Aziz'in olmadigi durumda Denayer kesinlikle alternatifi degil.
Lato defansif bir bek. Tedirgin de oynuyor ayrica artik. Sol ayakli adam olmamasini anlayabiliyorum ama Linnes kumas ve potansiyel olarak daha iyi bir futbolcu. Sol ayak isi devre arasi cozulecek artik.
Bu takim eger dogru kanat adamlariyla oynarsa her turlu pozisyona girer. Pozisyona giremedigimiz maclar genelde Tolga kanadinin kilitlenmesi veya Rodriguez'in olmadigi maclar. Tek kanatla oynanmiyor futbol. Rakip hoca oyuncu bunu biliyor biz inat ediyoruz. Bugun sakat olmasa yine inat edecektik. Bunu gorememesi inanilmaz bir TD'nin. Tolga isterse tonla gol atsin. Olay demek ki Tolga'dan degil takim Gomis sayesinde iceri kat edebilen kanat oyunculariyla gol atabiliyor. Sene basindan beri Yasin oynasa Tolga kadar atabilirmis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün dışarıdaydım, şimdi özeti izledim anca. Özetten çok da belli olmaz ama gördüğüm kadarıyla Serdar çok güzel top dağıtmış defanstan, Rodriguez de baya baya iyi oynamış gibi. Alanya'nın kalecisi de Muslera sendromu yaşamış resmen, yapabileceği herşeyi yapmış adam, kaç tane top çıkarmış ama defans sağolsun yine yedirmiş golü. Gomis de çok kaçırmış, konsantrasyonu düşük gibi bu maç, kaç tane pozisyonda öylece kaleye vurmuş pek özellikle nereye atsam gol olur kaleci nerede diye hedef bakmadan.

GS'nin iki gol de temiz, Alanya'nın penaltı beklentisi yalan.

Şimdi bu hafta BJK ile açılan 2 puan farkı da suni mi yoksa gerçek mi, hesabımızı ona göre yapalım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...