Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2018 Dunya Kupasi


Sotto

Öne çıkan mesajlar

bu belçika harbi bala göte kaldı ama güzel kaldı buralara kadar ya, fransa çakar ama bu sefer harbi kaçarı yok.

martinez kovulup adam gibi teknik direktör gelse herifler dk bile alır ama demek ki işte. buram buram müthiş kadroda işte bir çöpün ellerinde heba oluyor.

heba olmuş hali bile yarı final görebiliyor işte gerçi askjfhads
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:


martinez kovulup adam gibi teknik direktör gelse herifler dk bile alır ama demek ki işte. buram buram müthiş kadroda işte bir çöpün ellerinde heba oluyor.




japonyaya karşı 2 değişiklikle adam maçı kazandı

ha bide 23 maçtır namağlupmuş adamlar martinez'le

ama sen fm'de daha iyisindir eminim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fm'de namağlup gitmek muhtemelen daha zordur haha. 23 değil bu arada 24.

güzel bi rekor tabi ama abartılacak bi şeyi yok o kadar bence. adamın elindeki kadro zaten dünya genelinde ilk 5'te çok rahat. ilk 5 sıralaması da kişiye göre değişir tabi.

ki dünya kupası elemelerinde muhtemelen en kek grup da belçika'daydı. (yunanistan, bosna-hersek, estonya, kıbrıs, cebelitarık).
10 maç buradan zaten.

9 maç da dostluk maçı. bunları zaten ciddiye alıp saymaya çok gerek var mı bilmiyorum. kazanılsa da kaybedilse de bir sürü değişikliğin yapıldığı laylaylom havası.

önümüzde kalıyor 5 dünya kupası maçı.
tunus, panama, ingiltere, japonya, brezilya.

tunus, panama zaten meh. ingiltere maçı sattı.
kalıyor geriye japonya ve brezilya.

bana göre ciddi alınacak maçlar şunlar ki ikisini de kazandı evet.
japonya maçında yaptığı değişiklikler önemliydi fakat en amatör hocayı da getirsen benzerlerini yapardı yani o kadar barizdi.
ki ben daha ilk yarı biterken yazıyordum buraya carrasco leş gibi diye. o değişiklikte geç bile kaldı esasında.

brezilya maçı da tite salağının bok yemesi. hâlâ gabriel jesus çıkartmaya çalışıyor ilk 11. değişik kafalar. şu ana kadar başarılı diyebiliriz ama abartmaya da gerek yok bence martinez'i.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belçika maçında yaptığı değişikliği anadolu'da maçların %90'ında falan hikmet karaman'da yapıyor. 2 uzun, hava topuna hakim adam al full şişir bütün hava toplarına vur, zaaflarından faydalan at.

bunu maç başında yapsa ilk yarıdan 4-5'e giderlerdi demek ki maç sırasında da söyledik. maçı çevirme değil, hoca rezaletinden göt kurtarmaktır o.

ben şg'yi de hep bu yüzden eleştiriyorum. elinde x başarıya gidecek kadro varken sen y planı ile çıkıyorsun. sonra götüne alınca x'e dönüyorsun ve bir şekilde kurtarıyorsun.

kusura bakmayın bu hoca başarısı değildir. hatadan dönmek erdemdir vs. ayrı konu ama bunu 242423098 kere yapıyorsa bir adam o erdem değil, beyinsizliktir. martinez tam tamına böyle bir adam.

elinde müthiş ötesi bir kadro var ve doldur boşalt yaptırıyorsun bu kadroya. rezalet olan budur. rezil hocalık budur. maçı almış olması rakibin japonya olması, boy ortalamasının düşük olması ve hava toplarında feci zaafı olmasından kaynaklı.

dediğim gibi iyi ve beyni çalışan bir hoca olsaydı şu belçika ilk yarıdan işi bitirirdi farka giderek. buna karşı itirazı olacak biri var mı, yok?

bu arada isviçre'de elenene kadar yanılmıyorsam 20 maçtır yenilmiyordu. boktan gruplarda alınan skorlarının böyle istatistiksel bir değeri yok. saçma sapan twitter hesaplarındaki gereksiz övgüler bunlar.

https://image.ibb.co/kNEF98/Ekran_Al_nt_s.png

şurada istatistik kasmış resmen askdjfhds müthiş grup 1 beraberlik bile rezalet.

Adamın sanırım son 3-4 yıldaki ilk ciddi mücadelesi, test maçı Brezilya maçıydı bu arada ama almayı başardılar harbi. O konuda diyecek bir laf yok da karşıda da Firmino'yu falan full yedek bekleten, ruh hastası bi manyak daha vardı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...