Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft 2 - FREE TO PLAY NOW


Densiz

Öne çıkan mesajlar

Jaegerjaquez said:

Xenocide said:

µh said:

sadece ilk paket vardı bende, 2.yi de hediye etmişler. multisini arada onuyoruz arkadaşlarla, burdan oynayan varsa tıklatsın


1-2 olana da 3'ü versinler bari ya :( void kaldı benim oynayamadım :((((

benim de öyle :(


benim de tıpatıp aynı şekilde. aşırı saçma lan ilk ikisine para verene 3ü vermemeleri böle bi durumda gerçekten.

hiç almayana 1 beleş, 1 olana 2 beleş, 1-2 olana NAAAAAAH
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 olanın alacak az şeyi kalmış, ondan vermiyorlar demekki :P

Neyseki multisi tamamen beleş :P.. Gerçi bilmiyorum 3 faction, gelişmeyen bir oyun ne kadar götürür emin olamadım. Twitchden bakınca adamlar uçmuş resmen. O seviyeye gelmek için uğraşmaya değer mi o yüzden çelişkiye girdim. Değer mi, değmez mi :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Büyük hedefleri severim :P

Ulaşmak istediğimden değilde, sürekli bir amacım olur. Fakat dediğim gibi, hep böyle kalacak bir oyun için uğraşmaya değer mi :D (pc de tek bir oyun tutmaya özen gösteririmde. Birisini oynuyorsam, diğer herşeyi silerim)


Patchler'le meta değişiyor. Hep böyle kalıyor denilemez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunu WOL zamanında oynardım sonra HOTS başında da oynadık biraz. O zamanlar high master kadar çıkmıştım oldukça güzel bir ortam vardı. Az oyuncu vardı yine ama özdü yani herkes birbirini tanıyordu. Daha sonra hayat girdi tabi iş güç derken uzun süre hiç oynamadım.

Geçen gün free olmuş dediler dedim bir giriyim işten geldim attım bir iki unranked. Oyun baya farklılaşmış demeyeceğim aynı oyun gibi büyük oranda ama meta değişik yeni birsürü üniteler felan var tabi hiçbir şey bilmiyoruz. Özlemişim ya, uzun süredir pc oyunlarından zevk almıyordum pubg oynarken dahi ama şu sc ve sc2'yi açtığımda ilginç bir tebessüm geliyor yüzüme.

Keşke geniş bir türk topluluğu olsa tekrar bu oyunda casual olarak oynasak arada bir girip. Bunun dışında RTS adına pek bir şey kalmadı zaten. Herkes moba ve battle royale derdine düşmüş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...