Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Busan, Kore


yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Selam herkese,

Gstar 2017 için Busan'a geldik. Bu 3. gelişim ama adam gibi dolaşma fırsatı bulamadım, hep 2 3 saatlik aralarda takılmacalar oldu. Burada 1 tam gün ekstram olacak. Sokak yemekleri vs konusunda yeterince deneyimlendim diye düşünüyorum ama yine de gidip görenlerin önereceği bir yer varsa sormak istedim :).

Bir de Pazar günü sabahtan 2 3 saatim boş, görülecek bir yerler var ise yine önerileri beklerim.

Herkese Kore'den selamlar :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

B2B için geldik zaten, bir de stand açtık. Oyun tarafına cumartesi ancak geçebilicem, ilk iki gün full toplantım var, yemek arasında bile görüşme koyduk. MMO var aslında, A:IR'in sunumu falan olacak. Mobil tabii %80'i fuarın ama fırsatları görelim istedik :).

Bir de Koreli yapımcıya neden mmo yapmıyorsunuz eskisi gibi diyorum, biz yaptıktan 1 ay sonra Çin'de taklidi çıkıyor neden o riske girelim Çin'e yaptırıyoruz artık diyor. O bakımdan development nerdeyse tamamen Çin'e kaymış durumda. Chinajoy'a da katılıyoruz tabi :).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

he tabi tabi deseydin. çin'den çıkan elle tutulur mmo var mı ki? revelation online dışında, o da DOA çıktı zaten. sanki mobil mmo'ya çin'den çakma çıkmayacak.



sebep direk şu da işte mobil mmo'da para pok diye de söylemez onu. bütün kr firmaları kendi kaynaklarıyla abanıyor işte buna bu sene. zaten 5415 tane mobil "mmo" geliyor. birde siz rakip çıkarsınız falan diye tırsmıştır. :P

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz rakipten ziyade Oyun Ajansı olarak varız. Orada da bunu söyleyeceğiz. Türkiye ve bölgesine oyun pazarlama ve danışmanlık hizmeti konularında çalışıyoruz. Buraya gelmek isteyen firmalar için Çeviri, Lokalizasyon, QA, Operasyon ve Pazarlama hizmetlerimiz var. Kimseye rakip değiliz aslında, daha çok buraya gelen adam store'a oyunu koyup 3 ay öylece durup bekleyip yarım yamalak Türkçe oyunu ile fail olacağına 2 reklam yapsın da hem biz kazanalım hem o kazansın kafasındayız :). MMO da olur Mobil de olur. Bakalım nasıl olacak bu seneki fuar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onun haricinde bir haritayı kurcaladım, google ile bulursun sonuçları ;

- racoon kafeler var, ama ben başkası sebeple gitmiştim, hayvanları öyle bir alanada sıkışmış görmekten çok hoşlanmadım. sürekli kaçmaya çalışıyor garipler. / Blind Alley Racoon Cafe
- seoul tower, namsan park. kore ye bir yukarıdan bakayım diyorsan teleferikle güzel oluyor.

teleferik



- bukchon hanok village, ben burada baya huzurlu hissetmiş vala, eski kasaba. modern yapılaşmadan eser yok, güzel köy. alt kısmında kalan cadde de ilginç alışveriş mekanları var. benim favorim burasıydı. ama düz bakacak olursan, 2 sokak ve evlerden ibaret.
- NAMDAEMUN MARKET, burada o sokak yemeklerinden de bulursun. bi milyoncunun mahalle haline gelmişi ve kore versiyonu.

vala bi milyon tane şey var da, ilgi alanını bilmediğimden ortaya karışık bir şey yaptım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler, bu son 2 günde toparlamaya çalışıcam şu dediklerinden bir kaç yer. Teleferik konusunu pas geçicem ama, uçakla ilgili sıkıntıları olan adamım, bu tür aksiyonlara girmem :D. Seul'de bir figür hanı vardı oraya da uğramayı düşünüyorum uçağa geçmeden. Son kalan woncukları orada 1 2 figüre yatırabilirim :D.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...