Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Satılık] Evladiyelik Battle.net Hesabı


Parliamert

Öne çıkan mesajlar

Okulumdan dolayı kafamı kaşıyacak vakit bulamadığım ve şu sıralar paraya ihtiyacım olduğu için emek dolu hesabımı satmaya niyetlendim. Başlıkta yazdığı gibi dolu dolu bir hesap. Sattıktan bir süre sonra büyük ihtimalle pişman olacağım ama şu an için doğru olan bu.

- Destiny 2: Aldıktan sonra çok az oynayabildim.

- World of Warcraft: Legion paketi alındı. Twisting Nether'da 2 tane 110 level karakter var, 15-20k gold da olması lazım.

- Diablo III: Reaper of Souls ve Rise of the Necromancer var.

- Overwatch: Overwatch olmasa olmazdı, o da hesapta.

- Heroes of the Storm: Hero'ların %70-80'i açık. Güzel skinler de var. 2.0 patch'i geldikten sonraki level'ını hatırlamıyorum.

- Hearthstone: Zamanında aktif oynuyordum, son 2 expansion'ı hiç oynamadım, şu an bulunan kartlarıyla da Legend'a yolu var.


Fiyata gelirsek, 500 lira gibi bir fiyat düşündüm. Tekliflere açığım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

son iki expi oynamadan hs'deki kartlarla legend olman zor.

wow'daki 2 110 vanilladan kalma süper rare itemlarla dolu değilse meh, çok emek değil bende bırakırken 6 tane 110 vardı, ikisi full nighthold mythic diziliydi.

destiny zaten yeni emek değil de ücreti var.

hots ve ow da meh zaten emek dediğinen fazla ranktır, onu da alan kaybeder zaten sdf.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evladiyelik ve emek dolu olan kısımlarını göremedim. Belli ki 110 olmak dışında pek bir numarası olmayan iki WoW karakteri var, Diablo'da zaten sezondan başka bir şey oynanmıyor, OW'de elle tutulur bir skin vb. çeşitliliği yok ki "var" denip geçilmiş, 6 aydır el vurulmayan ama Legend olmaya hazır HS, bir de bedava oyundan birkaç skin.

Destiny 200, gerisi özelliksizlikle 250 falan desen, üzerine senden almanın yaşatacağı güvenlik zaafını düşsen, gördüğüm en zayıf hesaplardan biri oluyor. Bence satma acil bir durum yoksa, üç kuruşa gider, kırk yılda bir oynayasın geldiğinde pişman olursun dediğin gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güven konusunda yazılan her şeye katılıyorum, haklısınız da, ama burada sanki daha önce Blizzard hesabı satılmamış gibi konuşuyorsunuz :) Tabii ki alacak ve satacak olan kişiler arasında bir güven ortamı oluşması gerek.

Fiyat bence ideal ama teklifler gelirse değerlendirebiliriz tabii ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...