Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşandık


Cute

Öne çıkan mesajlar

Benim kafam çok bozuldu...Bir proje için Amur bölgesi Svobodnyy Rusya'ya gittim.Güney Sibirya diye geçiyor ve hala buradayım.İkinci yıla yuvarlanıyoruz.İçimdeki nefretten dolayı konuşmadık kendisiyle bir ara bir şey olacak gibiydi küfür ettim olmadı.Pezevenkmiyim lan ben !? Başkasıyla zıplıcan benimle arkadaş olacaksın...Kısacası kendisi başkasıyla sanırım hayat devam ediyor dediği bu olsa gerek ama ben olmadım başkasıyla, istemiyorum verecek birşeyim yok bir kadına.Alkolden başıma gelmeyen kalmadı buralarda ama son 8 aydır fit bir yaşam sürüyorum, sigarayı bırakalıda 1 yıl olacak.Acı adamı şekillendiriyor, sürecin ne kadar sancılı geçiceğine senin karar vermen lazım.Kendinle savaşman yoruyor insanı.

Bazen diyorum abartıyorsun kendi kendime ama garip bir durum.Kalbinde sevginin bittiği yer cehennemmiş onu doğruladım.One piece başladım, tekrar gülücük ve sevgi tohumları ekmeme yardımcı oldu.Proje ve şartlar zor ama sanki burada olmam gerek diye hissediyorum ondan devam edeceğim.Rus karıları şaşırmışlar, bu konu ayrı bir topic ister.

Annem çalışmalarına başlamış seneye başını bağarız diyor, içi boşaltılmış zombie gibiyim.İyi peki dedim, herhalde zamanla düzelir.Benim karının midesi benden sağlam çıktı yada ben çok geri kafalı bir herifim. ?

Benim başarısız olduğum yerde umarım hepiniz başarılı olursunuz.

Son durum böyle.

Cute tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

images?q=tbn:ANd9GcRNd2-R7-V3tyYm0BdQwJT 

aynı kefeye konmaz da ben de nişanlımdan ayrılalı 2 sene oldu. hiç bi kızla konuşmaya enerjim yok cidden. belki bi gün düzgün biri çıkar da konuşuruz. belli de olmaz. zamanla atlatıyor insan onu öğrendim. 

o değil de anime cidden çok güzel bişey. alkol gibi bozmuyor hem ? son yıllarda en çok beğendiğim anime "san-gatsu no lion" oldu tavsiye ederim ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

3-5 sene dayanırsan sormayı bırakıyorlar. Bugüne kadar evlilik çok güzel diyen sadece bir kişi ile karşılaştım (beni evlendirmek için lobi yapıyordu, biriyle tanıştırmaya kalktı vs) ve eleman eşini uzun senelerdir aldatıyormuş, eşi(kadın) gelip bana anlatınca ortaya çıktı. İçimden yahu elbette evlilik bu adama güzel dedim, evde ardını toplayan ve kendisini seven bir eşi var dışarda da ona buna çak sonra gel evlilik çok güzel de. 

Diğer bir örnek, beraber çalıştığımız bir hanım vardı, eşi gelip giderdi arada ofise, bir defasında eşi x abi ofise geldiğinde, eşinin yanında sakın evlenmemi, dünyaya bir daha gelse asla evlenmeyeceğini söyledi 20 yıllık evliler üniye giden kızları var, iş arkadaşım hanım istersen boşanalım dedi şakayla karışık cevap olarak, x abi de lütfen konuyu çarpıtma ne demek istediğimi anladın dedi. Adam bunu söylerken kızgın veya öfkeli değildi.

Kzuenim almanyadan gelir benden 20 yaş büyük iki çocuğu var 20'li yaşlarında, yanımızda kimse yokken, pişman olduğunu söylüyor. Böyle çok örnek var. Birçok kuzenim kucakalrında çocukları varken sakın evlenme hele çocuk hiç yapma dediler. Ama çocukalrını da seviyorlar ve evlerine bağlı çalışan dürüst insanlar.

Nedense beni gören bir açılma ihtiyacı hissediyor.

Bu yukardaki anlattığım (ilk hariç) adamlar, çok düzgün, ailesine sahip çıkan ve çocuklarını ve eşlerini seven adamlar. Peki neden böyle düşünüyorlar ? Eşlerini seviyorlar, çocuklarını da, ya onlara en iyisini vermek isterken veya bunun için çabalarken adamnalr tükeniyor veya yoruluyor veya nihayetinde önlerinde bir çok olasılık varken, evlilik ve çocuğu seçerek feragat ettikleri alternatfileri düşünüp sonunda değmediğini düşünüyorlar.

Tabi burdan evlilik berbat aman ha gibi bir lobi faaliyeti içerisinde olduğumu düşünmeyin sadece karşılaştığım örnekleri yazdım.

 

 

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

29 dakika önce, Law dedi ki:

Tabi burdan evlilik berbat aman ha gibi bir lobi faaliyeti içerisinde olduğumu düşünmeyin sadece karşılaştığım örnekleri yazdım.

Yoo yap canım lobi faaliyetini. 

Evlenmeyin olm. Evlenmek ahmaklık. Ne nalet bişi olduğunu bilsem ben de evlenmezdim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eşimle tanışalı 33 sene oldu. Eşim benim hayatta en iyi arkadaşım. Kız kardeşim ve o güvenebileceğim en iyi yoldaşlarım. Kavga etmedik mi? Londra da ilk kavgamızı ettik. Hatta polis bile geldi. Şimdi zar zor hatırlıyorum. Ama Genelde çok sessiz fakat bir o kadar da dolu bir hayatımız oldu. Ama çocuklar büyünce okul zamanı gelince iş değişti. Ben o okullara verilen paralara çok karşıyım. Ve özel okula vermedim. Bu ilk büyük kavgamıza yol açtı. Onun parasına da izin vermedim. çocukla gelen kavgaları birlikte öğrendik. Tabiiki bunları da aştık. Umarım onu asla kaybedecek bir yanlış yapmam. Hayat çok güzel paylaşılacak birisi olunca çok ama çok daha güzel.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...