Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşandık


Cute

Öne çıkan mesajlar

artar da diğer maaş komple o kira farkına mı gidecek
ayrıca şu anda da sevgilin için hiç harcama yapmıyor musun

yani erkekler olarak biz rahatız, olayın sadece maddi tarafına bakmak yetiyor. zira erkek şarap gibi, 40 yaş sonrası karizması tavan yapan erkek bol. yapmazsa da pek bi şey kaybetmiyosun.
ama 30 yaş sonrası kadın çökmezse "başarı" sayılıyor. sevgilin evlenmek istemeyecek de napacak yani.

seviyosan, düğün zırvalıkları istiyosa yapmamaya ikna et, sade bi nikahla evlen bence, en güzeli. hem erkek mutlu olur, masraf vs olmaz hem evlilik isteyen kadın evlenmiş olur. ortada buluşulmuş olunur ama yıllar boyunca düğün konusunda başının etini yemeyeceğine emin olman lazım sdfs.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

 Evet, üzerinden baya zaman geçti.Hanımefendinin erkenden biriyle başlaması bile beni yeni bir ilişkiye itmedi.Uzun bir süredir tek olmanın aslında güzel bir olay olduğuna karar verdim.Uzun bir zaman birini dairemin içinde istemedim, tek iyiydim aslında laga lugayı bırakıp şunu söyleyim.Olaya her ne açıdan bakarsanız bakın acıdan kurtulmak için gömüyorsunuz bir sürü şeyi toprağa ve malesef güzel, tatlı bir yanınızda beraberinde gidiyor.Acı olgunlaştırır derler ya o hesap.Halen Güney Sibiryadayım, bir iş bitti diğeri başladı ve önümüzde 5 ila 7 yıl net iş var.Keyfim yerinde, finansal olarak verdiğim yılları geri topluyorum.

 Asıl güzel olay, biriyle birşeyler oluyor ? İnatçıda bir kız, sevdim.O kadar söylememe rahmen girdi koluma.Tarzı, kıkırdaması hoşuma gitti.Öyle işte baby-steps ? Beraberiz yani, offical ? 

 Akışına bıraktım zaman ne gösterir, göreceğiz.Birinide kesinlikle kırmak istemiyorum ondan ağırdan alıp.Kendimi yokluyorum ama aha bildiğin beton gibiyim.Düzeltmeye çalışıyorum kendimi aslında çok iyimde bir şey oldu işte eskisi gibi bakamıyorum olaylara umarım zamanla düzelirim çünkü bu durumu karşı tarafada yüklemek istemiyorum.

 Öyle işte ? Umarım sizlerde iyisinizdir, kendinize iyi davranın ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 25.06.2019 at 15:02, escape dedi ki:

evlenmeyip napıcaksınız abi ömür boyu?

akıllı mantıklı iş değil evlenmemek.... illa ki bir yerlerde düzgün kadınlar vardır.

olmadı annenize söyleyin size kız baksın. onların bulduğu kızlar iyi olur. anneler iyi seçer.

 

ama asla evlenmeden olmaz. özellikle bir erkek için. zor abi...

ben de istemiyorum evlenmek ama mecbur hissediyorum kendimi bak yaş geldi 27-28

Evli olmama rağmen şu bakış açısı inanılmaz köylü ve çomar geldi. Evlenmeyip napcan resmen alt gelir ve sosyo kültürel gruba ait, ez cümle ÇOMAR dediğimiz bir güruhu temsil eden bir argüman xD

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...