Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Danimarka Dizileri


yav

Öne çıkan mesajlar

Adamlar iyi galiba bu işte baya.

Bron/Broen izliyordum, istemeden yarıda bırakmıştım (araya zaman girer, hangi bölümde olduğunu unutursun, dizi kaynar vs.)
Bron'da danimarka-isveç sınırında bulunan bir ceset sonrası iki ülkenin polislerinin ortak soruşturma yürüttüğü bi polisiye idi.


Şimdi Borgen izliyorum. House of Cards'dakine benzer bir konu ve atmosfer var bu dizide. Ülkenin ilk kadın başbakanı (kudos to çiller) seçilir ve olaylar gelişir. HoC'daki amerikan abartmacalarını ve entrikalarını ayıkla, arkaya gelişmiş, zengin, nüfusu az bir ülkenin gündemini koy. Öyle bir dizi işte Borgen. Tabii ki entrika var ama o bile kaliteli hani öyle basit ayak kaydırayım, sakalımı koparayım değil.

Hatunun partisi sola kaçan orta yol partisi. Özgürlük eşitlik kardeşlik sol çok güzel ee üüü ile gitmiyor ama dizi. Arada bir o tarafların da sıkıntıları çıkıyor ortaya. Grönland'la ilgili, Afganistan'da savaşan dan askerlerle ilgili falan bölümler var. Sjw-mtrak biri olarak bi rahatsız olup küfretmedim değil dieFmockerOryantalizler diye diziye ama gene de iyi kotarmışlar hani yiğidi öldür hakkını ver.

Tüm parti isim ve medya kanalları kurmaca tabii ki ama gerçekte birebir çok yakın benzerleri varmış Danimarka'da. Zaten klasik kafalar. Her yerde vardır illa ki.

Bir de kadın çok hoş ya. Milf mi seviyorum acaba diye düşünürken bulup duruyorum kendimi izlerkene.

https://i.ytimg.com/vi/wE84rScqkRE/maxresdefault.jpg


Pek az bilindiği için bu danimarka dizileri, içimden geldi paylaşmak.
Forbrydelsen diye de bir dizileri varmış. Bu bitsin direkt ona başlayacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...