Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 11. Hafta: Göztepe - Beşiktaş | 5 Kasım Pazar - 19.30


Llama

Öne çıkan mesajlar

göztepe hızlı başladı ya, tamer'den beklenen bir hamle zaten.

Gününde olan bir Beşiktaş'ı geride kabul edip yenmen zor, üstüne gidip yenmen de zor gerçi sdafa

deplasmandaki monaco maçındaki oyunu 34 maç oynayabilen bir Beşiktaş olsa namalup şampiyon olur zaten de neyse.


daha maçın başı falan filan derken saldırıp gol bulmaya çalışmak mantıklıydı zaten 2-3 iyi pozisyon buldular ama asıl onları bitirien çok yüksek tempolu ön alan pressi oldu. ona ciğer dayanmaz yani tolgay'a falan 3 kişi baskı yapıyorlar. tamam tolgay'a atiba'ya baskı yapmak cok standart bir şey de bu adamlardaki oyun görüşü ve yetenek de boş değil.


babel'e 3-4 çok iyi top atıldı ve ezdi topu babel yoksa ilk yarıdan özellike 20-25. dk'dan sonra 3-4 gol atabilirdik çok boş alan yakaladık topu baskıdan çıkarınca.

göztepe o gollerden birini atsa da çok rahat skor bulurduk.
böyle kafa kafaya maçlarda, iki takımın da oynamak istediği maçlarda bizi yenecek takım zor çıkar ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zor bir pozisyon degildi. ne mesafede, ne gorus acisinda ne de oyuncu etkilesiminde degerlendirmeye engel vardi. vermedigi penalti stres yaratti. faulde besiktaslilar bir anda toplanip tepki verince panikledi. kirmizi kart yaratip kurtulayim dedi.

muesseselerini gulunc hale getiren bir cok sey var ama bu sezonki favorim eyyam sonrasi katarsis yasayip, telafi maksadiyla tesirli karar verme zorunlulugu hissetmeleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Rewendor said:

Orada adamın bacağını kaçırma şansı ypk, hareket halinde. Dahası, hamleyi yapan o değil, top zaten adamın kontrolünde. Yaptığı tek şey topla depar.


çoğu kırmızı da kaçırma şansı olmuyo zaten, bilerek yapılanlar da var tabi ama onlar azınlık.

Geçen sene bu pozisyonları hep sarı ile geçti bizim hakemler. Bir sürü de ağlamaya sebep oldu. Ama ayagını kaçırma şansı yok diye ayırtetmeye başlarsan önünü alamazsın olayın zira Babel'in de yoktu, adam topa bakıyodu, rakibi görmedi bile. Doğrusu kırmızı.
Şanssız kırmızı denen olay da bu işte.


Buradaki fark ama hamle yapanın bjklı olması. Diğeri sadece top sürüyor. Faul beşiktaşlının kontrolsüz girmesi sonucu ona oluyor,top ötekinin kontrolünde. O kadar kısa milisaniyelik sürede de basacağı yeri değiştirmesine imkan yok. Kontrolsüz hamleyi göztepeli yapsa kırmızı çok barizdi zaten istemli de istemsiz de olsa.

Adam faul olup olmadığı değerlendirilecek bir hamle bile yapmadı, düz yolda topla koştu, diğe bacağını aşağıdan basacağı yere uzattı. Formula 1 yarışında pistin ortasına yarış esnasında adam atlasa çarpan pilot mu suçlu? Pilot da hız yapmasaydı mı diyeceksiz? Oyunun gerekliliğini yapıyor Göztepeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...