Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Lordling of the Rings (2022) - Amazon


sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

7 saat önce, Nekro dedi ki:

Evet elflerin cringe halleri var beni de rahatsız ediyor. Binlerce yıl yaşında ama olgunluğun dibine vurması gerekirken hala impulsive davranışlar sergilemesi komik oluyor.

Elflerin cringe hareketleri olması çok da garip değil aslında, Silmarillion'un yarısına geldim sürekli salak salak şeyler yapıyorlar fjdskjf ama Galadriel sürekli bi triplerde ona ben de uyuz oldum. Tam kız role gitmiş yaa diyorum mal bi mimik ya da hareket yapıyo

Spoiler

Elflerin mithril e bağımlılığını anlayamadım ama

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

21 saat önce, Seru dedi ki:

o dekolteli farsi kadina saldirasim geliyor, herkes aclik icinde agiz burun dagilmis ustlerinde pacavralar var. hanfendi makyajla geziyor.

sen söyleyince farkettim. ben de diyorum bu kadın niye göze hoş geliyor. dişleri tam olan bi tane bile insan evladı yok çevresinde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen yazmayım diye bekledim ama maalesef olmamış, daha 3. bölümü bitiremedim çünkü hiç merak uyandırmıyor. Senaryo zayıf, hadi yüzüklerin efendisi seviyorum diye hatrına izlerim ama dizi değil de sanki history channel dandik kurgulu belgesellerinden biri gibi, history channel orta dünya 2. çağı belgeseli gibi olmuş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam bu bölüm fena değil diyecekken:

Spoiler

Her bölüm gözümüze sokup ilahlaştırdıkları kılıç baraj kapağı anahtarı çıktı sizin şunu kurgulayan beyninize ...

Galadriel in Cüneyt arkın haraketleri, sıfır mimikle oynaması, yaşlı köylü çapulcuların zırhlı orkları çatur çutur kesmesi vs artık çok göze batmıyor.  

 

 

Dark_Soul tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

^

Spoiler

 

baraj kapağından ziyade yanardağı aktif etmek için yapılmış bir planda kullanıldı. orcların yerleri niye kazdığını da anlamış olduk yoksa çok anlamsız bir çalışmaydı. o kılıç sadece kapakları açmak için kullanılmayacaktır diye düşünüyorum. 

yanardağın patlaması ise orkların kararmış gökyüzünde rahat hareket etmesi için yapılmış bir plan. 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...