Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Lordling of the Rings (2022) - Amazon


sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Farkında mısınız bilmiyorum ama bu dizinin yazarlarının ilk işi dizi. Direk ilk işi, daha önce yapılmış bir şeyleri yok ama doğru anladıysam liseden beri me ne beraber fanfiction yazıyorlarmış.

Tüm umudum söndü bunu öğrenince, ben eşeğim gibi bir şey olacak sanki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben cidden merak ediyorum herkes cv filan düşünürken bu kadar devasa projelere nasıl ilk işlerini yapan yönetmenler, senaristler, aktörler alınıyor. sanki olgunlaşmamış bir sektör de herkes deneye yanıla öğreniyormuş gibi hala. fanfic yazıp sonra direkt en yüksek prodüksiyondan başlanabiliyorsa enteresan cidden.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamen duygusaldir. Kol gibi uzun kontrat yapabilirler no-name'lerle, ki dizi veya film serisi gibi senelerce devam edecek islerde her sene para pazarligi yapmasinlar. Para pazarligi demisken, ucuza kapatmalari da buyuk faktordur, "Son sezonda bolum basina x milyon aldilar" geyigi falan.

Bir de 200 tane oyuncu olacak dizide, kaprisiyle dramasiyla ugrasmak yerine, "Hayatimin firsati" diyecek insanlari secmislerdir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada yeni topik acmadan hafif derail edeyim, bu hafta iki gelisme dikkatimi cekti: 1) TakeTwo LOTR oyunu yapiyor haberini gordum, 2) Isvecli Embracer LOTR'un oyun haklarini satin almis.

Ben acikcasi kaliteli yapimlar bekliyorum, ozellikle baska zamanlarda gecerse hikayeler ama umarim suyunu cikarmazlar.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece oyun degil film haklari da var, hatta gandalf, aragon vs tek tek filmler niye olmasin demisler:

"Other opportunities include exploring additional movies based on iconic characters such as Gandalf, Aragorn, Gollum, Galadriel, Eowyn, and other characters from the literary works of J.R.R. Tolkien," Embracer said

https://www.ign.com/articles/lord-of-the-rings-gandalf-aragorn-gollum-spin-off-movies

 

ayrica kaca aldiklarini aciklamamislar ama 750 milyon diyorlar, 2 milyar dolara satiyorlardi birkac ay once.

Norak tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tespit dogru. O donem ki fiziksel streaming diyebilecegimiz video kaset, dvd kiralama hizmetlerinden gelen gelirde streaming e gore fazlaydi.

Marketing masraflari asiri fazla, daha akilli bir marketing stratejisine donmeleri gerekli. Yada direk streaming platformundan holosko + 25mil alip, marketing i platforma yikacaklar.

Gerci soyledikleri neden Titanik, Gladyator, Braveheart tarzi hem big screen de para kiracak, hem de oscar alicak filmlerin yapilmadigini aciklamiyor.

Gallant tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...