Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Lordling of the Rings (2022) - Amazon


sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

2nd Age di mi bu. Numenor uzerinden mi gidecek yoksa direk Sauron-Ring filan mi. Baya uzundu sanirim 2nd age.

Production kalitesi, muzik, ses vs olarak Peter Jackson'a yaklasabilmesi bile imkansiz geliyor bana herhangi bir Middle Earth kurgusunun. Ozellikle muzik olarak hani birkere olabilecek/yaratilabilecek seyler listesine koyuyorum Howard Shore'un muziklerini. 

Umarim Wheel of Time vs gibi dandik olmaz. GoT kalitesinde olabilse keske produksiyon olarak.

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 03.08.2021 at 01:41, razzRaziel dedi ki:

bu dizi sektöründe ne kadar para dönüyor acaba, neden tercih dizi olmuş yani. dizi için telifin daha düşük olabileceği geldi aklıma ama bilemedim.

subs'ı film için alsan izledikten sonra kapatırsın, dizi için alsan 2-3 kere satar o subs'ı sana ;) 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk üç film 95'şerden $300M'a çekilmiş. bu üçü $3B getirmiş sadece gişede. Bunun bi de üzerine sayısız box set satışı ve film yayınlama haklarını ekle. Üzerine bir de kaç yıl sonradan gelen 4K setleri ekle.

 

Dizi ise Amazon'a $465 Million'a mal olmuş bir sezon için. Ne kadar kazanacaklar?

 

Ha şöyle bişey var diziyi beğendirmesi çoook daha kolay. En tırt diziler bile 7+ alıyor rahatlıkla. Ama 7+ film kalite sayılıyor. O yüzden riskin daha düşük olması da başka etken bence. Yoksa oturup da ilk üçlemeyle yarışmak herkesin altına girebileceği bir yük değil. Ama diğer yandan $500M harcamışsın yani, istediğin yönetmeni senaristi tutarsın. Hala bilemedim.

 

15 saat önce, BiTcH_oFBaT dedi ki:

Çünkü dizi popüler sektör şu an.

Sanmıyorum ya, LotR olduktan sonra herkes akar o sinemaya. Avatar 2 geliyor mesela bakalım gişede ne yapacak, başarılı olursa tabii.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

frodo'yla gandalf, frodo'nun evinde sevişirken, samwise gamgee onları çiçek tarhının içerisinden gizlice dinlemektedir. bir yandan da çiçekleri buduyormuş gibi yapmaktadır. gandalf samwise'ı fakeder ve tek bir hareketle pencereden uzanıp sam'i masanın üzerine sırtüstü fırlatır. olanlara şaşıran sam "beni olmadık birşeylere çevirme" diye yalvarır. gandalf: senin için çok daha iyi planlarım var, der. ekran kararır. olacak olan şeyler, izleyicinin hayal gücüne bırakılır.

Spoiler

spacer.png

 

Mc_Lovin tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...