Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...

expansion a yeni girmek pek hayırlı olmayabilirde bir beklentin yoksa iyi vakit geçirirsin yine. Öteki türlü mevcut durumda yok neck lvl için grindle, yanında corruption için cloak var onun için grindle vs bunları yapana kadar bayağı bir süre lazım. Main beğenmezen zaten vay haline sil baştan ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normalde azshara'ya kadar gelip kesemeden bırakmıştım ben ya, o noktadan başlayacağım başlarsam. warrior levellıyordum belki onu levellerim diyordum da yok neyse paket sonu grind'e bağlandıysa tamamen gerek yok. 

eso merak ettim şuan ya, free'ydi galiba bu aralar bi bakayım seversem oradan gideyim bari. mmorpg'de özledim

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

döndüm. sevdim ya uldum ve blossom'a yapılanları. bi yenileme şart eski maplere böyle böyle güzelleştirsinler işte iyi oluyor. 

hoşuma da gitti yeni content. gerçi aynı bok hep tekrar ediyor ama olsun skjfsd 

nylotha giremedim daha. raid finder ile girer bi bakarım sonra normal'lere geçerim de bu ilvl ile kimse almaz beni asdfsd varsa buralardan girenler sefil sevindirebilir. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de loot appraiser sürekli lua error veriyor. netten bütün çözümlere baktım düzelmedi. yani bütün çözümler dediğim %90'ı sil yeniden kur diyor. yapıyorum yok. twitch üzerinden bile yaptım en iyisi o oldu gerçi de bu seferde tsm ile çakışıyor (ki tsm ile çalışıyor), ne bileyim bi loot geliyor fiyatlandırmasını yapamıyor falan filan.

benzer iş yapan addon var mı? devre dışı bırakacağım en son o olacak. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Coldwind ben 2 alt levelladim. en iyisi nonstop dungeon spam. tabii dps olmak biraz daha gec sira gelmesine neden olabilir tank ve healer classlara gore.

Bir digeri de bulundugun mapte legion invasion varsa kesinlikle kacirma. O kadar temiz exp ki, yanlis hatirlamiyorsam 108-109 arasi 3 legion invasion questi ile almistim. (yine 90 - 100 arasinda da legion invasionlar oluyor)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisi non stop Dungeon olayı her lvl aralıgında olmuyor. mesela horde için diyelim .30-40lvl aralıgında  stonetalon mountain görevlerini atlarsan daha o lvl da 30-35k lık xp  veren görevlerden mahrum kalıyorsun( ben 40 lvl girip 50 üzeri çıkmıştım) . ha 60 oldun . ondan sonra northrend  göreyim derdin yoksa full Dungeon 80 e kadar yardırabilirsin . 

Sonra aynı şey pandaria içinde başlıyor. ilk  bir kaç dungeonı yapıp 2 -3 lvl anında aldıktan sonra  gelen dungeonların   bitim süresi uzadıgı ve verdigi xp oranı düştüğü için kunlai ye geçip seri questler ile orada 90 olmak daha mantıklı.

WOD a geçtiğin zaman dungeon yapmak kötü iş mesela. garison da %20 xp buff alıyorsun + BFA da aldıgın %10 xp buff var. üstüne %10-25 warmode bonus ve heirloomlar derken yaptıgın 2 bonus quest e zaten 1lvl alıyorsun . hatta o bonus questleri 100 olunca da yapmayı bırakma 102 ye kadar götürüyor çok rahat.

Sonrası zaten legion . invasionlar falan denk gelirse çok hızlı bir şekilde 110. 

smyrnas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 60 level icin, zaten butun dungoenlari parcalara bolmusler 10dk (hadi max 15 dk) suren dungeonlar bir kac level veriyordu, simdi %100 buffindan sonra daha da artmistir onlar. 55 ten sonra bi yavaslama basliyordu ama o da bu %100 exp ile kapanmistir. Hic dg'dan cikmadigin icin quest atlamanin zarari fp olabilir ama onunla da mainin varsa harita satin alirsin.

Diger levellar da bana yeterince hizli gelmisti dg'lar belki uzun suredir alt kasmadigim icin. Hala kasilacak bi maghar orc var heritage armor icin bi bakarim tesekkurler.

mardox tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim bu paketten gelen 110 boostum halen duruyor da vulpera rogue levellamak istiyorum tauren warrior bitince, aynı şeyleri yapmaktan yıldım. hele şu draenor'e geçiş görevleri vs. baydım. 

dg yapmak o yüzden iyiydi ama cata / pandaria dg'lerine gelince inanılmaz bayıyorum. çok çok kötü dg'ler ya o dönemde birde bunları günlük yapmak zorundaydık ne büyük zulümdü. 

gerçi cata'da güzel şeyler vardı şimdi hakkını yemeyelim. grim batol falan tatlıydı da ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim exp. bası kastığım karakter silme exalted'mış her yere. Bugün vulpera'yı açtım. Tides of Vengeance'ı bitirince de Zandalari'yi açarım artık. Yalnız Vulpera'nın questline'ı bayağı tırttı diğer ırçlara göre. Heritage armor'ı da meh. Hiç baştan kasmaya gerek yok.

Bir tek mag'har'ı baştan sona kasmaya değer sanırım. Onların heritage armor'ları tam orc RP gear'ı sdf.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...