Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

20 saat önce, Darksun dedi ki:

Valla benim guild dağıldığından beri adam akıllı oyuna girmedim , azshara ya az kalmıştı. Bayağıdır ilk defa sanırım sub ı bıraktım, sanırım en son WOD da mı ne bırakmıştım. Son patch i oynayan eski guilddakiler bile memnun değil, son dandik video da üzerine tüy dikmiş. Bu expansion Saurfang in ölümü ile bitti, N'zoth resmen yanında çerez kaldı, kendileri bile yeterince takmıyor belli. İşin kötüsü ben diğer expansion dan da umutlu değilim , steamde yığınla birikmiş oyunum var hayatımda bu kadar oyun bitirmemişimdir herhalde , sağolasın bliz ? . 

Bence shadowlandste slyvannas fightta Saurfang olucak, Tek öldürme nedenleri bu bana göre.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kotik bunları choplayınca bariz hem nitelik hem nicelik olarak yetersiz kalmışlar. unprisoned bir old god ı bok gibi patchle harcadılar ve bu bir ekpaket sonu tier lulz. hani zaten oyun sürekli düşüşteydi de bu kadar yetememe yoktu, görece iyi ya da kötü idi sadece. burada resmen bitmemiş bir işi alel acele shiplemişler havası var. 

pattisliborek tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım, bu kadar kötüleşiyor bayağı vaziyette durumda, 

sorsan, lanse edilen en aykırı eyvallahı olmayan tiplerden samwise, glenn rane fln gık çıkarmadan ekmeklerinin derdinde gibi hep pasifler. Hani artık oyuncu kitlesi bile firmadan rahatsız oluyor ciddi oranda. Nebleim imrenirdim eskiden işlerine, keşke yanlarında çalışma şansm olsaydı vs. Şimdi hiç bir şekilde saygım kalmadı pasif tavırları yüzünden. 
 

 

özet; sinematiği senaryoyu geçtim design creatorlar bile kötüleşmiş körelmiş resmen. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

nesi zevkli geçti ya. method vs NA yarışı oldu resmen.

limit, 286 milyon gold harcamış boe'ler için.
SEN İKİ YÜZ SEKSEN ALTI MİLYON, SEN, MİLYAR, SEN BU PARAYI NE YAPTIN YA.

250 milyonu borç olarak alınmış bu arada, geri ödeyeceklermiş artık ne kadar uğraşırlar bilmiyorum. adamlar heroic split yapmadı zaten doğru dürüst. method dün bile yapmıştı sanırım öğle saatlerinde. haliyle çok daha fazla try attı limit. şu an bile method 50 pull falan geride. 220-230 vs 276 gibi bi şey olması lazım.

+ limit'in dışarıdan addon takımı da varmış dbm ve weakauras için. üstüne bir de RL'leri takımı daha iyi yönlendirmek için kendi oynamadı. sırf bu race için oynayan main tank normalde method'un oyuncusu, naowh.

hani method'un sınırlarını ne kadar zorlayabiliriz diye test yapsan bu kadar yapabilirsin zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

method hep dezavatanjlıydı world 1st olayında 1 gün geriden geldikleri için ona rağmen alıyorlardı genelde. bu sefer limit çok iyi hazırlanmıştı, gm'in dışarıdan coaching yapması yine dışarıdan bir kişiye addon yazdırmaları falan. zaten sponsporluk almışlardı complexity'den, boelerden 40k dolar borca girmişler bunlar bile nasıl hazırlandıklarını gösteriyorlar. progressi takip eden varsa hani race yakın bile geçmedi diyebilirim, method'un bayaa hatası var bi kere en iyi oyuncularını (viklund) tartışmadan dolayı demote ettiler raide falan girmiyor adam. kişisel performanslar bayaa yerlerdeydi benim takip ettiğim kadarıyla şunu söyleyebilirim limitin heal meterlar methodun gerisinde olmasına rağmen method kadar damage yemiyorlardı. birde zamanında ağlayıp sızlayıp bu release olayını çözeceklerdi nasıl expansionlar artık ortak saatte release oluyorsa raid içinde aynısını isteyeceklerdi. para olayına gelince method rli sadece bu progress sırasında 1.5k$ donate kazandı kendi kanalında oda aralarında en az izlenenlerden birisi olmasına rağmen bunun subu biti var vs.. birde global kanallarında yardım kuruluşu için para topladılar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...