Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

classic isteyen mechagon yapsın abi. zevkli olmuş baya.

bilen bi gruba denk geldim aynı guilddan, 1-1.5 saat falan sürdü herhalde, tek attık hepsine. hatta 3. ve 4. boss'ta druidimiz öldüğü için fightların nispeten uzun sürmesine rağmen. yani grup ararken, işte zamanı olan gelsin 3-4 saat sürebilir falan yazanlar görmüştüm onun için söylüyorum.

ilk boss zorladı, 41k hps atmışım. tussle tonks'ta 50k atmışım orada zorlamayı geç bi ara öldük sandım ama nasıl olduysa yaşadık tank 1 hp'den falan döndü herhalde sdf enteresan. diğer bosslar normal seviyede; min 17k, max 32k.

neyse ilk 2 boss ve onların yolundaki trashler direkt soğutabilir ama sonrası zevkli baya.

k1nJo tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen mechagon k1nJo nun bahsettiği kadar uzunsa hele hiç giresim gelmedi.

+9 Atal dazar yaptım . öttürdü baya ? 1 dak. kala  falan zamanında bitirebildik. 415ilvl haste veren triketi attı. zaten millet çoğu grup başlıgına "no leavers" diye basmış. hani zaman bitse de pek umurlarında değil gibi.

Edit: birde [Anima of Life and Death] essences atmış. prot warrior 390k hp ye buff lıyor. Head eksik bide ?

smyrnas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

yeni raid de çok sıkıcı. son boss olarak bile acayip kötü, g'huun ve jaina fightları çok çok daha güzeldi özellikle g'huun.

koca raid'in tek eğlenceli kısmı ashvane fight'ında coral patlatmak herhalde, o kadar. mesela bi encounter'a jumping jellies tarzı bi mekanik koysalardı falan. çok eğlenceli olurdu. gerçi öyle diyorum da millet orgozoa'nın 2. phase'ine koşarken ölüyor sdfs.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugünü raid'e ayırdım ben de komple yaptım, azshara geldik 3 wipe yedik dağıldık sonra gerçi ama yani bilmiyorum benim de hiç hoşuma gitmedi.

orgozoa'ya kadar kesmiştim geçen haftada, ondan sonrasını hiç bilmiyordum ve sadece dbm'in dediklerini yaparak devam ettim üşenerek. gittik yani, oldu aksdjfhdsa 

azshara'da fail oldum ama hiç bakmadan girdim. şu soak olayını çözemedim ama çokta umrumda değil. bir kere kesip daha da girmem gibi geliyor galiba dfssd 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Azshara da 3 tane sarı ward var , ileride birde mavi çıkıyor. Ekranın sağ tarafında veya yerde basamaklar halinde bunları ne kadar şarj olduğu görünüyor. Çıkan moblar ve Azshrara bu sarıları tüketmeye çalışırken ileride ilk başta ortada çıkan maviyi ise doldurmaya çalışıyor bunlar. Malum sizde sarı tükenmesin diye arada üzerinde durup şarj ederken , maviyide tüketmeye çalışıyorsunuz. Üzerinde durduduğunuz her saniye debuff stackleniyor, bunun normal olanı 4-5 tane stack alarak devam etmek, bu 1.8 dakika içerisinde mi ne düşüyor, sonra tekrar alıyorsunuz. Raid bu mekaniği sallamazsa wardların biri tükendiği an tüm raid e dmg vermeye başlarken hepsi birden tükendimi direk wipelıyor, gerçi tek başına bile 1 tanesi gayet yeterli :P .

Bu ortadaki mavi arada yer değiştiriyor ama işlevleri hala aynı , sizde azharanın durduğu bölgeyi vs değiştiriyorsunuz. 

Biz bayağı iyi başlangıç yaptık 3/8 e geldik bile, ashvane acaip kazık olduğundan şimdilik orada kaldık. Sanırım manyak guildlar 4-5 leri daha yeni geçerken 3 e ilk kez gelebildik, genelde adamlar bitirdiğinde bir 2. boss ile uğraşır olurduk heh. :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kestim biraz önce heroic azshara. RL biliyordu, 10. pull'da hallettik.
gerçekten çok sıkıcı, çok boktan bi boss. baya hayal kırıklığı.

kesmiycektim ama hadi dedim kill bulunsun bi de silah çok fena durmuyor dedim kestim bi de reroll harcadım, gelmedi tabi bi şey.

geçen hafta za'qul ve azshara uğraşmamıştım; toplamda 14 kill yapıyor + 9 da reroll attım 2 haftada ve 1 tane bile azerite parçası vermedi. aman'thul belanızı versin. 
neyse yarın olsun da 445 chest alıcam. gerçi onun da en boktanı gelecek resto için kesin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorma , çıktığından beri kaç tane heroic/normal/mythic yaptık 1 tane (bir) eşya düştü o da allahtan mythic'den. Tüm heroic/roll vs bir halt alamadım. Millet çatır çatır titanforged atıyor normalde bile. Guildda en düşük ilvl lardan biriyim o kadar halta katılmama rağmen :) . Tamam m+ fazla yapmıyorumda orada bile 5 tane instance dan 0 düştü. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani hayvan gibi güçlü olması lazım, yok cursed lovers yok başka aptal saptal addler yok decree mecree bilmem ne console falan ne yani anlamadım. bildiğin aslında bizi öldürmek istemeyen boss yapmışlar. 2.ye feriştah moduna geçip ağır sanayi hamleleriyle falan gelecek herhalde.

k1nJo tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında öldürmek istemiyor olması doğru görünüyor. Amacı sadece kullanmak :) , muhtemelen big boss tembihlemiş, wipe yiyince 'sizde ne gördü bu , tam hayal kırıklığısınız' tarzı bir şey söylüyor. 

2 tane full heroic clear / 1 tane full 1 tane 6 kill normal, 3 kill mythic = 33 kill mi ne oluyor 1 tane shoulder, 1 tanede downgrade default bracer düştü allah razı olsun :) Milletin nasıl titanforgelar rolladığını görseniz ağzınız açık kalır. 4. boss da resto druid iş yapmıyor diye almadılar 3 healer takılıyorlar raid dışı kaldık seyrediyoruz shaman la :p 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...