Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

war mode açtım siz nasıl alliance göremiyonuz la ben bizimkilerden daha çok alliance görüyorum.

görev yaparken dakkasında da bi tane ibiş paladin atladı zaten, naga elitelerini kesiyodum hp'yi yarım görünce dayanamadı herhalde. biraz kaçtım baktım baya baya kovalıyo, yüksek bi tepe kenarına götürüp aşağı attım bop açtı kurtuldu, sonra tekrar geldi. baya kaşınıyomuş arkadaş, 4 kere kaşıdım. 5.ye de topukları götüne vura vura flight master'ına koştu oraya kadar kovaladım, bubble+hs yapıp kaçtı sdfds. uzun süre kaşınmaz artık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

warmode bonus bu hafta %25 oldu alliance ta belki ondandır. normal de bende WM açıkken çok az alliance görüyorum. Etrafta alliance olsa da olmasa da WM açık çekilecek çile değil bence yav. HP yarım dalmalar falan hiç sinirimi bozamam valla ? HOrde her türlü adam sağlıyor zaten . bak dün gecenin 4 ü falan yatmadan m+ yapayım dedim. +10 falan bakıyorum. cüce ye geçtim yok yani grup yok. olan 1-2 tane adam da rio düşük diye almıyor. horde a giriyorum gecenin 4 ün de zibilyon tane +10 üzeri grup vardı. 

Faction muhabbeti bitine kadar Alliance oynanmaz .Alliance bazen kalabalık görünüyor ama kafadan %80 i WQ tayfası.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir, benim haberim yok tabi onların bonusundan. da ben battle for nazjatar için bi de görev yaparken pvp talentları kullanayım diye açtım, denk gelmiş demek ki. spectral recovery'nin ghost wolf için +10% movement'ı çok fark ettiriyor. lightning lasso ve counter-strike totem kullanması da iyi oluyor moblara karşı. lightning lasso nerflendi gerçi. neyse uçmayı açınca muhtemelen ben de kapatırım tekrar war mode'u zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

faction muhabbeti biter ya. oyuncu sayısı dramatik azaldı + dağılım dengesiz.

önceden de dengesizdi belki ama EU serverlarında 4 milyon oyuncu varsa 1,5m alliance 2,5m horde idi. şimdi 300k alliance 1m horde belki. eh normal. kalan tayfanın da çoğu kafasına vuruldukça WM kapatıyor haliyle yürek yemiş nazjatara gelmiş modunda olan alliance da 10 a 1 kalıyor fdhjsg.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendileri bitirdiler aslında, işlerine gelmediğini düşünüyorum. İlk iki hafta oyuncu sayısı çok yüksekti nazjatar'da sürekli lag oluyordu. Bir tarafa 300K alli 0 horde diğer tarafa 500K horde 0 alli attılar ki bunu nasıl betada dengelemediler o büyük bir soru işareti. Blizzard gibi bir firmaya mevcut oyuncuları 50/50 bölmese bile 30/40 v.b. bölmesi zor olacağını sanmıyorum. Commendation kasması çok zora düştü çünkü en fazla iki tane commander öldürebiliyorsun. 

inyormaynd tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En kötü content herhalde. Dedik BFA denen ucube Azhara contenti ile toparlanırsa ne ala yok yok. Nazjatar işkence resmen, yeto Argus mapi bile daha iyidi. Mechagon meh işte. Raid ler de BoD tadında ama o kadar. Koskoca 2 yılı aptal Hearth of Azeroth a harcadık, o bile beğenmedi fıstıklısını istiyo. Harbi salacam galiba.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de dün açtım uçmayı sonunda.
pet görevlerini ihmal etme. ben ilk 4-5 gün yapmamıştım bununla mı uğraşacam diye ama hayvan gibi rep veriyomuş, hiç bilmiyodum. +contract da kullanabilirsin, o da unutulabiliyor zira benim aklıma geç geldi o da.

bu arada petlerde Boneshard+Ikky çok iyi ikili. çoğu boss pet'e bu ikisi yetiyor.

Boneshard->Blistering Cold + Chop
Ikky->Black Claw + Flock

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikky ben de kullanıyordum da fungal abomination ile. bazı petlere fungal yetmedi de şu boneshard'ı deneyeyim. 

ayrıca evet pet savaşları direkt iyi de sıkıldım yapmadım ben de. genel olarak 3 gün önce uçmaya başladı millet, baktılar pek yok halen açabilen bugün yine emissary salmışlar. herkes uçar artık galiba asdfsad

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...