Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Olaya bakarmısın yanlız N'zotha karsı sansları yokmus fln asda.Lan butun titanlar oturuyor argusta git yardım iste bitanesinden .Aggramar ysaarjı ortadan ikiye ayırmış zamanında N'zoth ne.Su loru yazarken güç dengesinde sacmalamarı senelerdir düzeltmedikleri bişey.Titan kes sonra gel exp için kurtla vs at ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Titanlar old god öldürürse gezegene zarar verdikleri için normalde old godları öldürmüyorlar.onun yerine hapsediyorlar.bunu da zaten aggramar birini kesince anlıyorlar. N'zoth ne falan diyonda . N'zoth şu an gelmiş geçmiş en güçlü old god konumunda. boyutları muazzam büyüklükte falan. belki bundan dolayı ve her iki tarafında orduları zayıfladıgı için şansımız yok falan diyorlardır. ha işin basit illidan reis pantheon da zaten . drenai ler yollasın bi mesaj gelsinler buraya zaten ama konu kalmadı başka . zaten adamlar BFA da her şeyi sıçıp batırmış durumda ,tekrar legiondaki havayı yakalayamazlarsa wow gg yani.

 

şu saatten sonra zamanı bi 37 sene daha ileri atcan wow 2 çıkarcan yada old godlara oynıycan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim Chronicles'ta falan bahsedildiği kadarıyla (okumadım kendim bizzat, listemde ama zaman bulamadım) N'zoth en güçsüz Old God ama beynini kullanıyor, akıllı bir Old God. O sayede Black Empire'da Y'Shaarj'dan sonraki en büyük etkiye sahipti. 

Y'shaarj'a gelip tek atması Aggramar'ın zaten hem aşırı güçlü olması hem de kafasının çalışıyor olmasından. Buna gelişine bi koysak diğerleri it sürüsü gibi dağılır diyor ama işte ters tepiyor vs. 

N'zoth zaten binlerce yıldır plan yapıyor, diğerleri gibi kendini göstermiyor. Yaptığı plan, uzunca bir sürede bir çok şeyi tetikleyip kendine karşı koyacakları, iti ite vurdurarak zayıflatması vs. olayın zaten onun açısından boyutu ki Black Empire'a da can verecek deniyor.

Şuan aslında WOW2 için güzel temellendirilebilir her şey, N'Zoth gelir işte Black Empire canlanır Old God'lar tek tek canlanır, kurtulur falan birleşirler bizde direniş oluruz komple vs yeni oyunla oradan resetlenebilir her şey ama girişirler mi öyle bir şeye, bence yok.

2019 yılında MMORPG'ye sadece kekolar yatırım yapar. Blizzard tek başına karar alan bir firma olsa çoktan yapardı da Activision/Vivendi desteklemez bunu zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en güçsüz old god ghuun, onu da pantheon yaratıyor, diğerlerini voidden gönderiyorlar, zamanında yshaarj öldürülünce old godların parazit bitkiler gibi azeroth un tamamına dağıldığını farkediyorlar, yshaarj ı çekip baya baya ot gibi kopardıktan sonra azeroth da baya ciddi yaralar açıldığını farkedip, azeroth u kaybetmemek adına diğerlerini sadece hapsetmekle yetiniyorlar, sanırım bu hapsetme sırasında da nzoth u bulamıyorlar, diğerlerini hapsetmek falan onları güçsüz yapıyor bu arada, bizim savaştığımız cthun, yoggsaron falan oldukça güçsüz durumdaki old godlar, nzoth da böyle bişi yok ama hatırladığım kadarıyla

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

N'zoth zincirli, o da hapis durumda ama bi şekilde dışarı ile iletişim kurabiliyor ve gücünü kullanabiliyor diğerlerinin aksine ama hatırlamıyorum detayları. Azeroth'un tarihindeki bütün büyük olaylarda parmağı var. Emerald Nightmare'in yaratıcısı, Deathwing'i corruptlayan, Azshara zaten biliyoruz, bir de bütün Old God'ları organize edende bu Y'shaarj'dan sonra. 

Bir de yanlış hatırlamıyorsam N'zoth'un bu kadar rahat hareket etmesinin sebebi varlığının bilinmiyor oluşu, çok sonralardan fark ediyordu yaşayan ırklar vs... Titanların ilk hapsettiği Old God bu, yeri de Sundering'den sonra okyanusun ortasında bir yerde kalıyor falan işte. 

Sağlam Old God yani, zaten main Warcraft hikayesinde artık getirecekleri son ciddi düşman kaldı. Başka yok. Direkt paketi ona adayıp bitirseler bile oyunu olur artık. 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

can sıkıntısından lore bakıyordum da calia menethil olayını okumuştum ama detayına girmemiştim. 

lightforged forsaken olayı iyi. tahminen slyvanas n'zoth yanına gidecek forsaken'da ona kalacak. ally ile birleşmek isteyenler var zaten, o tip bir şeyle factionları bile değiştirebilirler. 

aslında her şey horde-ally birleşimi ve yeni oyun için harika gidiyor. old gods vs. titans ya da atıyorum void vs. light'a çevirseler ittifak kavramını bence gayet yedirilebilir olur. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onu teorileyen de çok fazla kişi var. Bu Legion'da Anduin ve Velen'in olduğu comic'te "son savaş vakti geldi, win or lose" YARDIR diye Velen ile Anduin birbirleriyle başka bir yerde konuşuyorlar. 

Orası tahminen harabe olmuş Xenadar, o comic yayınlandığında Xenadar falan ortada yoktu çıktı tamam da yine ona binip uzaklaşmak zorunda kalmış olabiliriz. Bir nevi yeni Dranaeiler olmuş olabiliriz. 
 

Aha buldum hatta;

Ekran-Al-nt-s.png

 

Azeroth'u bir şekilde terk etmek zorunda kalmak mantıklı senaryo yani gayet. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olm biraz göz gezdirdim de y'shaarj aman'thul'un ellerinde can veriyor karıştırmayın aggramar kardeşimi olaya n'zoth kardeşim de kaliteli old goddır bu arada

bir de bu old godlar void lordların köpekleri 14-15 senede sargeras'a geldiysek 14-15 sene sonra onlara karşı çarpışıp oyunu bitirebiliriz wow 2'ye geçeriz asdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun motorunu değiştireceklerini hiç sanmıyorum. zaten ne kadar akıllıca olur o da tartışılır. bana göre hiç olmaz yani. oyunu komple başka bir oyun motorunda tekrar yapmak hem aşırı zaman isteyen hem de adamları zarara bile uğratabilecek bi şey.

zaten adamlar oyunun grafiklerini, içinde olduğu çağa göre en minimal, en az zorlayıcı şekilde tutmayı amaçlıyor herkes oynayabilsin diye. tutup daha fazla sistem gereksinimi isteyecek bi oyun motoruna geçseler kendi topuklarına sıkarlar.

kaldı ki şöyle bi düşündüğünde aslında oyunun grafikleri de 15 sene önceye göre fersah fersah ileride zaten. özellikle yeni arathi basin, yeni warsong gulch, shrine of the storm gibi nispeten ufak mekanları hatta tiragarde sound ve stormsong valley gibi zone'ları dahi düşününce bile yeni bir oyun motoruna geçmenin ihtiyacını da hissetmiyorsun aslında.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok ilginçtir alliance oynamayı seviyorum ama alliance oynayınca kendimi horde a ihanet etmiş gibi hissediyorum ?

konuya gelince mmorpg neden para kazandırmasın ? yanii o oyunu oynayan kemik bir kitle olduktan sonra gayet kazandırır gibime geliyor. hani kemik kitle diyince tabi guid wars gibi değil. wow un kemik kitlesi. sonuçta legion gibi expansion yaparsan nasıl oyuncu yağdıgını gördük.

smyrnas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkıntı yeni oyunda onu kazandırma garantisi yok. Çok büyük hype ile gelen oyunlar bile terk ediliyor bir anda takip edemiyorlar. 

Giderleri yüksek bir dal MMORPG, getirisi de hayli iyi olabiliyor duruma göre ama daha az masrafa daha çok getirenler var. Ayrıca türde hasar aldı, klasik MMORPG kavramı artık rafa kalktı. 

Yeni oyunu yap, serverları destekle, betasını yap o bu derken oyunu tam takır hale getirmek artık 1 sene sürüyor. Yeni oyuncu kesimi bunu sevmiyor.

Eskiye hitap etsin onlar oynar dersen şuan bile WOW'un temel kitlesi zaten 10 yıldır oynuyorum, bırakmak istemiyorum karakterimi yaaa tipler ki ben de onlardan biriyim yalan yok. Legion çok ekstrem bir örnekti harbi çok iyiydi ama hep öyle olman gerekecek yeni oyunda.

Yani yapılmaz mı? Yapılır. 

İyi şekilde yapacaksa da Blizzard yapacak firmalardan biri bu işi ama yeni piyasada değmez. Değer görseler keşke de yapsalar. Bugün New World'u izledim işte ne güzel gözüküyor ama patlayacak. O da patlarsa zaten daha giren olmaz bu işe. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

patlarlar çünkü wow'daki hikaye ve geçmiş hiçbirinde yok. yeni bir wow yapılsa o da tutar tutmasına da, niye yapılsın yani. yeni oyun motoruyla yukarıda söylediğim sebeplerden yapmazlar zaten. e şimdiki oyun motoruyla niye farklı bi oyun yapsınlar. mevcut oyunu rafa kaldıracak halleri yok hayvan gibi içeriğiyle. devam ettiriyorlar işte grafikleri iyileştire iyileştire.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...