Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

kapattım gitti hiç uğraşamam. 20 tane velet grup kurdu diye de değil zaten bugün karşıda öyle bi görev olduğunu öğrenince sinirlendim de kapattım.
4 tane sikindirik görev için ne aptal gibi zaman kaybetmenin ne de adamlara istediklerini vermenin lüzumu yok. bizim aldığımız 370ilvl yani.
keşke herkes kapatsa da blizz göt olsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hani bi de bunu horde'un hak etmediği ama ihtiyacı olan bir kahraman olarak söylüyorum sdfs. wqları bile resto olarak yaparım ihtiyacı olana heal yetiştiririm ama şöyle bi durumda zaman kaybetmek gerçekten beni bile aşan bi aptallık seviyesi. kapatın geçin. ağızlarını kırmak istiyosanız custom grup kurun ama horde'da böyle şeyleri çok ipleyen de yok yani biraz zor adam toplarsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

World pvp zoraki yaptırılmaya çalışılınca öyle oluyor. Horde fazla %10 bonus değmez diye alliance kapatıyordu bonuslarını artırıp beleş item verdiler bu sefer adamlar quest için grupla kuşçu ve tortollan questi başı farmlamaya başladı. Şimdi de horde olarak değmiyor. Aynı questi iki tarafa verse bu sefer iki taraf grupla bunları farmlayacak yine mantıklı bir pvp dönmeyecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...