Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Pordakal said:

Yanliz halen ilk 20 de 17 horde guildi var. Faction balance halen yapilamadi adam akilli.


NA'de özellikle alliance baya avantajlıydı bu sefer limit gitti geldi toplam 18000$ harcayıp. Sıkıntı mop zamanı saçma sapan balance yüzünden top guildlerin hordea geçip kartopu etkisiyle endgamele ilgilenen çoğu kişinin de geçmesi ya da hordeda başlaması.

Geçiş bir de eskisi kadar rahat değil casual adamların bile baya karakteri var guild olarak geçmek ciddi masraf. Verecek top guildler de işte hem recruit sıkıntısı yaşayacak hem de muhtemelen müşterileri azalacak git gel yapmayı tercih ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır pvp'de ally tarafı human yüzünden avantajlıydı. pve'de de horde avantajlı. dengeleme yapılması imkansız böyle bir durumda %0.1 avantaj bile olsa o tarafa yığılma olur.

limit boost ile kazandıkları gold ile yapmış bu arada o işi, cash harcamamışlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

skill kadar kas hafızası da önemli

vakit harcadığın kadar iyileşiyorsun oyunda. bizim dandik guildlerle 800 tryda anca alıştığımız şeyleri adamlar 10 tryda falan belliyor herhalde.

bu arada method ağlamalara başlamış şimdiden, "salı günü resetten sonra inerse jaina, baya "anti-climactic" olucaktır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane 400 ilvl item hepi topu :<
oyle dramlik bi olay degilki o limit'in sucu bile yok NA servera kiyak gecti blizz iste.method yapardi bunu imkanlari olsa EU'da 18.000$lar konusuluyor ingame goldla ödedik falan diyolar gerci

sco mesela tam bi pislik uldir world firstten sonra baya bi salladi limite iq'dan tut fat shaminge kadar.

alliance pop az diye 30% bufflayip 400ilvl verdiler neresi az anlamadim ben portunda orda her gun 300 tane alliance var sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

us'e bi hafta erken geldi o olay iste gene blizzardin sacmaligi hani world first umrunda olsa mythic girmeyi us/eu esitlerdi o aradaki 14saati iki tarafida minumum rahatsiz edecek bi yere cekmek aslinda cok mantikli degil hani global dunyada herkesin saati farkli kimseyi memnun edemezsiniz yarin avustralya'dan bi guild cikar bize gore de ayarlayin der :P.

horde alliance dengesini tabiki racialler bozdu simdi horde racialleri PVE olarak cok daha viable ve butun durumlara adapte oluyor.
ben oyuna ilk basladigimda PvE avantaji var diye dwarf priest açmistim (neferian icin fear ward :P) neyse TBC geldi işte ilk draenei ve blood elf gelince raid world first kavrami sekillendiginde o ayrim minumumda herkes sevdigi irki falan oynuyordu en azindan.dwarf olarak tek avantaji stoneform oldu oda karazhan'da moroes'in koydugu permenanet bleedi kaldiriyordu.

cogu alliance raciali iste passive 2% secondary stats,critical dmg healing,5% base mana runic power olunca
3-6dakika arasi surecek burst gerektiren fightlarda cok efektif bile degil 20saniye 10% increase haste ,spellpower gibi guzel counterlar varken diger factionda su haliyle alliance tek avantaji PvP zaten oda oyununun 30%u falan blizzcon pvp eventi bile kimse sallamadi adam gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

abi bu eventli wqlarda niye bu kadar çok alliance var
hiç horde görmüyorum, beni görünce 20 kişi taze beyin görmüş zombi gibi koşuyor üstüme


warmode açsınlar diye Alliance a verilen 25 horde öldür diye bir quest var. ondan sanırım :) bana da tam tersi warmode kapalıyken bile horde daha kalabalık geliyor. world e çıkmasan bile M+10 falan arat alliance ın 2 katı grup arayan adam çıkıyor zaten. horde hertürlü daha kalabalık. hatta baya kalabalık. şahsen BFa nın boktanlıgına ragmen bukadar kalabalık olmasına şaşıyorum artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

horde tabi ki daha kalabalık zaten o yüzden hiç mantıklı gelmiyordu bana o kadar alliance'ın bi arada olması. geçen gün de drustvar öyleydi.

ilk görev drustvar'da raid group ile yapılıyodu zaten oraya gelemiyolardı da sonraki görevleri o şekilde yapamadığımız için herkes dağılıyordu.

o gün şamata olsun diye keyfi kurulmuş grup sanmıştım da bugün çocuk eğlendirmek zorunda kalmış yetişkin gibi çaresiz bir blizort olduğunu öğrendim arkasında evet.

tabi imkansız ama bütün horde warmode'u bi kapatsa çok muhteşem olur şöyle bi durumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...