Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle for Azeroth Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

millet ptr de zandalari ve kultiranları paylaşmaya başladı. zandalari güzelde kultiran daha bir iyi duruyor. zaten blizzard alliance tasarımlarına ayrı bir güzel çalışıyor. dark iron dwarf açtım sonunda quest serisi baya bir zevkli. Mag'har orc ları bile zorlama hikayeden dolayı ıkına sıkıla yaptıydım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Azerite Armor'a outer ring ekleniyor,

said:
Tides of Vengeance Part 2: Azerite Armor Updates & Changes
...
This new outer ring provides two choices of traits per specialization, giving players an opportunity to find items that have traits they particularly want—and the freedom to create new and interesting combinations that may not have been possible before. This additional ring of traits makes each item have a larger impact on your character’s overall power.
...


https://worldofwarcraft.com/en-us/news/22864558?blzcmp=app
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

giriş cinematici de bok gibi. Bİ ALET YAPTIM PANPA BASINCA KARŞIDAKİ TÜM GEMİLERİ PATLATIYOR İĞİĞİĞİĞİĞİ
bu ne lan.

neyse dün 5 normal 2 hc kestim. normal rastakhan da denedim de bosslar uldir'inkinden daha zevksiz gibi geldi. champion of the light eh fena değil, opulence zevkli diğerleri tırt. son 3 boss güzel olsa bari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Aly tarafında önceden o gemilere bomba koyuyorduk galiba, o zımbırtıda tetikleyici herhalde.

o da kötüymüş o zaman. jaina kullanılabilecek range'e portlayacağına saçma sapan sahne yapmışlar. adamın üstüne bomba geliyor alet sapasağlam.
o değil de şimdi sayeros gelip aletli şaka yapmasa bari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunca zaman o bombaları farketmemiş troller. oda güzelmiş :) blizzard bazı detayları güzel yapıyor. mesela war campaign görevlerinden birinde mag'har lar iron horde tech. kullanıyorlar . güzel detaydı. sonra böyle de gnome un tepesinde bomba patlatıp öldürmeyen allah öldürmüyora baglıyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normal 8/9, heroic 4/9 yaptım da

mekkatorque, champion of the light tadında biraz. stormwall blockade daha zevksiz.

heroic'te conclave biraz zor gibi duruyor, kurbaa var sağa sola zıplıyor, kuşun altında toplanırken geliyo bi de dağıtıyor herkesi dışarı atıyor çemberden. baya koordinasyon gerektiriyor gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkıcı Uldir den sonra BoD boss fightları daha eğlenceli. Ha aynı mekanikler özünde ama 1 tık daha iyi kesinlikle.

HC için konuşursak Conclave kolay, Rastakhan tam karmaşa ama güzel fight. Mekka üzüyor, gear check, dps check, heal check, iq check hepsi bir arada. World first guildleri takılırsa Mekka da takılır Mythic mekanikleri tam kaos çünkü.

Jaina fightı bayağı keyifli bu arada.

Beta for Azeroth hala kötü o ayrı. Azhara raidi ile toparlar iseler, kötü başladı iyi bitti deriz BoA için. Legion sonrası Windows Vista gibi geldi emenike.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...